Manuel Camino: “La Copa Federació la juguem per un tema exclusivament econòmic”

El president del Sant Andreu va reflexionar fa uns dies en una entrevista a Ràdio Trinitat Vella sobre la situació de l’entitat i el futur que li espera. Te n’oferim un extracte amb el més destacat.

La participació de l’equip en la Copa Federació és un tema que ha suscitat certa controvèrsia en l’entorn del club. Manuel Camino ho deixa clar: hi ha 90.000 raons per jugar aquesta competició, els 90.000 euros que s’emporta el guanyador. El president explica que el club té dèficit i s’ha de cobrir d’alguna manera:

Davant la pregunta si compensa jugar aquesta competició, per la sobrecàrrega de minuts que suposa a la plantilla, Camino assegura que sí. L’entitat té unes pèrdues importants ara mateix i els diners que es podrien aconseguir amb la Copa Federació, podrien ajudar a solucionar gairebé la meitat d’aquest dèficit:

Al mateix temps, Manuel Camino reconeix que si l’any vinent no hi ha més ingressos, socis i implicació de la gent, s’haurà de plantejar la viabilitat del club. El màxim dirigent andreuenc demana doncs el recolzament de la massa social per anar a per la Copa Federació.

Mentrestant, l’objectiu per aquesta temporada és classificar-se per la Copa del Rei. En cas d’aconseguir-ho, explica el president, el club no es plantejarà res i construirà un equip competitiu per seguir lluitant a la Segona B.

Manuel Camino reconeix que el Sant Andreu necessita pujar a Segona A en dos o tres anys, però que ara mateix el club es troba en una situació d’impàs i s’ha de tirar endavant amb els recursos que estan a l’abast:

El president andreuenc recorda també en l’entrevista les seves paraules en la presentació, on va afirmar que en cinc anys l’equip pujaria a la Primera Divisió. Manuel Camino reconeix que tenia arguments per dir-ho i que s’està treballant en un projecte molt important que està en curs ara mateix, un dels més importants del futbol espanyol:

Sobre aquest projecte, el president només ha revelat que de moment tot està anant molt bé i que aviat se sabran més coses. Serà educatiu i esportiu i estarà emplaçat a França, on una delegació del club ha de viatjar en les properes setmanes per reunir-se amb les autoritats del país veí. El club es nodrirà amb aquest projecte i, de retruc, serà conegut a tot el món:

En el vessant esportiu, el president quadribarrat diu que el club té la idea de reforçar-se en el mercat d’hivern. L’objectiu serà un davanter centre.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS