Marcos recull el premi de màxim golejador 11/12

El davanter de Pollença va tornar diumenge al Narcís Sala amb l’expedició del Nàstic. Abans del partit se li va fer entrega del premi de Ràdio Marca que el reconeix com a màxim golejador d’un equip català de 2a B la temporada passada.

Tot i no entrar en la convocatòria per lesió, Marcos va viatjar amb la resta dels seus companys per fer-los costat en el partit contra el seu ex equip. En els minuts previs al xiulet inicial, el golejador va recollir de mans del club el guardó que Ràdio Marca va entregar al club en l’habitual gala de final de temporada, a la que Marcos no va poder assistir.

Els quinze gols en lliga que el davanter mallorquí va aconseguir la temporada passada el van convertir en el màxim anotador dels equips catalans de la categoria.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS