Noves promocions de La Maquinista i Becano amb la UE Sant Andreu

El centre comercial La Maquinista, patrocinador del futbol base andreuenc i Becano, empresa instal·ladora de Canal + col·laboren amb la parada que el club instal·larà demà dissabte al C/Gran amb noves promocions pels seguidors i socis del club.

L’empresa col·laboradora del club, Becano, ofereix el pack d’instal·lació del Canal + a tots els seguidors de la U.E. Sant Andreu que l’adquireixin a través del club a només 15 eur, una rebaixa del 50% en el cost normal de la instal·lació.

Aquesta empresa, especialitzada en instal·lacions d’aquest tipus ja fa temps que col·labora amb el club, i ara tots aquells que adquireixin el pack i truquin per instal·lar-lo fins el 31 de desembre rebran el tècnic a casa seva per la meitat del preu habitual.

Els packs es podran adquirir des de demà mateix a la parada del club, a la plaça de la Pomera, C/Gran de Sant Andreu cantonada amb Rubén Darío.

I la Maquinista premiarà els guanyadors del concurs que organitzarà el club a la mateixa plaça de la Pomera, un divertit joc d’habilitat on hi podran participar els més petits, amb vals de 20 eur per comprar a les seves botigues.

La Maquinista com patrocinadora del Futbol Base i de l’Escola de Futbol, ja fa temps també que col·labora amb el club, i en aquesta ocasió ajuda a organitzar la parada per promocionar el futbol base de la nostra entitat.

Us hi esperem!

Més en

Felipe Sá, velocitat i màgia a la banda

Premsa17 de juny de 2018

Comença la campanya de socis 2018/2019!

Premsa16 de juny de 2018

Méndez, Alfred, Priego i Alberto, baixes confirmades

Premsa16 de juny de 2018

Carlos Martínez torna al Narcís Sala

Premsa15 de juny de 2018