Noves promocions de La Maquinista i Becano amb la UE Sant Andreu

El centre comercial La Maquinista, patrocinador del futbol base andreuenc i Becano, empresa instal·ladora de Canal + col·laboren amb la parada que el club instal·larà demà dissabte al C/Gran amb noves promocions pels seguidors i socis del club.

L’empresa col·laboradora del club, Becano, ofereix el pack d’instal·lació del Canal + a tots els seguidors de la U.E. Sant Andreu que l’adquireixin a través del club a només 15 eur, una rebaixa del 50% en el cost normal de la instal·lació.

Aquesta empresa, especialitzada en instal·lacions d’aquest tipus ja fa temps que col·labora amb el club, i ara tots aquells que adquireixin el pack i truquin per instal·lar-lo fins el 31 de desembre rebran el tècnic a casa seva per la meitat del preu habitual.

Els packs es podran adquirir des de demà mateix a la parada del club, a la plaça de la Pomera, C/Gran de Sant Andreu cantonada amb Rubén Darío.

I la Maquinista premiarà els guanyadors del concurs que organitzarà el club a la mateixa plaça de la Pomera, un divertit joc d’habilitat on hi podran participar els més petits, amb vals de 20 eur per comprar a les seves botigues.

La Maquinista com patrocinadora del Futbol Base i de l’Escola de Futbol, ja fa temps també que col·labora amb el club, i en aquesta ocasió ajuda a organitzar la parada per promocionar el futbol base de la nostra entitat.

Us hi esperem!

Més en

El calendari de lliga del Sant Andreu

Premsa16 de juliol de 2019

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019