Reacció i primera victòria al Narcís Sala

Per fi ha arribat el primer triomf del juvenil al Narcís Sala. Ha calgut esperar al cinquè partit com a local, després que en els 4 anteriors, l’equip, malgrat donar una bona imatge i merèixer molt més, no tingués la sort necessària per sumar algun punt.

Avui els andreuencs han sortit molt conscienciats de la importància del partit, i des del primer minut han pres el control del joc i han generat jugades de perill. Ha pogut Gerard Llatjós inaugurar el marcador amb un tret sec, encara que una mica escorat, que el meta aragonès ha desviat a corner. Però no ha trigat a arribar el primer gol, després d’una bona jugada de l’atac quadribarrat, ben definida per Adri Ruiz alminut 10. Les coses es posaven de cara ràpidament, i novament Llatjós l’ha tingut a les seves botes, i de fet ha acabat batent la porta visitant, però la jugada ha quedat invalidada per un fora de joc molt just. I poc abans del descans, una falta llançada per Víctor, l’ha enviat in-extremis a corner el porter del Casablanca quan ja es cantava el segon gol local.

L’equip es mostrava molt sòlid durant aquest primer període, i no ha concedit pràcticament cap oportunitat als seus rivals, però el partit seguia obert de cara a la segona meitat tot i tenir ocasions per haver aconseguit una major diferència en el marcador. Feia falta seguir lluitant i patint.

A la represa l’equip aragonès ha intentat estirar les seves línies, i ha mostrat més presència ofensiva, encara que sense arribar a crear ocasions de veritable perill. I mentrestant, els andreuencs buscaven mantenir el control del partit i intentar sentenciar-lo aprofitant que els visitants es veien obligats a arriscar més, i per tant propiciaven més espais a la contra andreuenca. I així ha estat com ha arribat el segon gol, al minut 55, amb els mateixos protagonistes del primer, Víctor assistint i Adri Ruiz definint.

Aquest gol pràcticament tancava el partit, perquè encara que mancaven 35 minuts per endavant els visitants han acusat el cop i no han tingut suficient poder de reacció per intentar capgirar la situació, i els quadribarrats per la seva banda s’han conformat amb l’avantatge adquirit, i han optat per controlar la resta del partit amb tranquil•litat i sense passar sobresalts.

Important i merescuda victòria davant un rival directe, que serveix per abandonar la zona de descens, tot esperant afrontar en aquestes tres properes jornades un calendari dur i complicat, amb visites a Girona i Barcelona, i rebent al Mallorca entre aquests dos difícils desplaçaments.

Incidències: Al voltant de 200 espectadors han presenciat el partit al Narcís Sala.

UE Sant Andreu: Aliaga, Jarque, Xavi Vicente, Gilmar, Pol, Arthur (Rojas, m. 66), Fabià (Canut, m. 70), Xavi Casanova, Gerard Llatjos (Bernat, m. 57), Víctor Alonso i Adri Ruiz (Josevi, m. 74).

AD Stadium Casablanca: Bona, Benaque, Garcés, Villar, Álex (Zapata, m. 31), Simón, Buenacasa (Sergi, m. 61), Karol (Aitor, m. 46), Suárez, Ormad i García Lasús (Álvaro, m. 52).

Árbitre: Carlos Albelda. Sense amonestacions.

Gols: 1-0, m. 10, Adri Ruiz. 2-0, m. 56, Adri Ruiz.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS