UE Sant Andreu 3 – UD Logroñés 1

L’eliminatòria es posa de cara gràcies a un bon partit dels homes de Piti Belmonte. Els quadribarrats han dominat i atacat, però els gols no han arribat fins els darrers vint minuts. Quim Araujo i David Llobet, amb un doblet, han estat els golejadors.

El jugador de Cambrils ha estat el gran protagonista del partit. Sortia de titular després d’haver jugat uns minuts diumenge a Badalona i no ho ha desaprofitat. Llobet ha quallat una bona actuació culminada amb dos grans gols, el primer olímpic, de córner directe, i el seu segon amb una vaselina per superar Alberto. Entremig, Quim Araujo ha completat la seva gran actuació personal anotant també el seu gol.

El Sant Andreu ha sortit decidit a buscar la porteria dels visitants, s’ha fet amb la pilota des del primer minut i ha gaudit del primer xut a porta del partit per mitjà de Llobet, que provava sort en una falta lateral atrapada per Alberto.

Amb el pas dels minuts el Logroñés ha començat a presionar més amunt i a dificultar la circulació de pilota andreuenca. Els quadribarrats han llegit bé la situació i han començat a buscar l’esquena de la defensa dels de La Rioja. Edgar i Llobet buscaven aquestes pilotes llargues, però l’anticipació d’Alberto i un fora de joc evitaven l’u contra u amb el porter.

Mentrestant, el Logroñés feia el seu primer xut a porta per mitjà de Víctor, amb una rematada molt centrada. A l’altra banda, Quim Araujo enviava una rematada desviada i ho provava també amb una gran jugada individual tallada amb contundència per l’entrada d’un defensa.

El segon temps ha començat amb els locals apretant més i amb un gol merescut que no arribava. Primer, Josu centrava des de l’esquerre i Edgar creuava la rematada a només uns centímetres del pal de la porteria. Tot seguit, el mateix davanter andreuenc ho buscava amb un xut de falta que marxava fregant el pal. I quatre minuts més tard era Melo amb el cap, rematant una falta posada mil·limètricament per Llobet. La pilota tornava a marxar novament a escassos centímetres del pal.

Es resistia el gol i el Logroñés provava de treure’s el domini del damunt. Josu es retirava del terreny de joc després d’una forta entrada d’un jugador visitant i en el seu lloc entrava Xavi Jiménez. Pocs minuts abans David Prats havia substituït Edgar, en un canvi en la referència atacant.

I finalment ha arribat el gol. Llobet servia un córner des de la dreta de la porteria d’Alberto i sorprenia tothom clavant la pilota a l’escaire del segon pal amb una rosca increïble. Un a zero al marcador i el Logroñés que volia respondre amb la seva primera rematada de la segona meitat. Víctor engaltava una gran rematada des de la frontal, però Morales atent evitava l’empat.

No perdonava en canvi el Sant Andreu per mitjà de Quim Araujo. La centrada de Xavi Jiménez li arribava al mago dins l’àrea gran per posar el peu i ampliar diferències. Piti Belmonte feia el tercer canvi, marxava Arnau i entrava Rubén, amb la mala sort que Dídac es lesionava tot just uns minuts després. Amb els tres canvis fets, el Sant Andreu havia de defensar el que quedava amb 10.

El Logroñés reduïa distàncies en la segona acció perillosa clara de la segona part pels de Jose Maria Calvo. Morales evitava el gol en primera instància, però no podia fer res a la segona rematada de Barco des de la mateixa àrea petita. El gol ha animat els visitants, que no comptaven amb que tornaria a aparèixer Llobet per aprofitar una errada defensiva col·lectiva i superar Alberto amb una gran vaselina.

Tres a un i dimecres vinent a les 20.00h el mític estadi de Las Gaunas de Logroñés decidirà qui passa als vuitens de final de la Copa RFEF.

UE Sant Andreu 3

UD Logroñés 1

UE Sant Andreu: Morales, Cárdenas, Dídac, Gómez, Arnau (Rubén 79′), Jorge Muñoz, Melo, Josu (Xavi Jiménez 66′), Quim Araujo, Llobet i Edgar (David Prats 56′).

UD Logroñés: Alberto, Gil, Iturralde (Moustapha 56′), Alejandro, Barrón (Quero 61′), Iñaqui, Víctor, Luis, Rojas, Zubiri i Ángel (Barco 71′).

Gols: 1-0 Llobet (70′), 2-0 Quim Araujo (78′), 2-1 Barco (85′), 3-1 Llobet (89′).

Àrbitre: Albelda Bárcena, del col·legi català. Ha mostrat la groga als visitants Gil i Iñaqui.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS