Un esquinç de turmell deixa fora Morales

El porter andreuenc no podrà ser per lesió demà (12.00h) en el partit contra l’Espanyol B al Narcís Sala. En el seu lloc entra en la convocatòria el juvenil Adrià Aliaga. També són baixa per sanció Aitor i per lesió Borja, Xavi Jiménez i Melo, que encara no té bones sensacions.

El filial blanc-i-blau arriba a territori andreuenc un punt per sobre dels quadribarrats en la classificació. Els de Raul Longhi van començar molt bé la temporada, sent el primer líder i mantenint la primera posició fins la jornada 5. Els 10 punts de 12 possibles que van sumar han estat la seva millor ratxa, perquè després poc a poc s’han anat desinflant.

El Reus es va imposar a Sant Adrià en l’últim partit jugat per l’Espanyol B, amb derrota per 2 a 3. El seu balanç en quant a gols anotats i encaixats es bastant similar al del Sant Andreu, amb 13 a favor i 11 en contra pels blanc-i-blaus i 11 anotats i rebuts pels quadribarrats.

El Sant Andreu, que de guanyar demà superaria l’equip espanyolista en la classificació, intentarà repetir la victòria de l’última visita periquita al Narcís Sala. Era la temporada 2009/2010 i llavors els andreuencs es van imposar per 1 a 0.

Demà l’equip tindrà una novetat important a la porteria, la d’Éric Alcaraz, que debutarà en lliga després d’haver-ho fet en Copa Catalunya i Copa Federació. El seu lloc a la banqueta l’ocuparà el porter del Juvenil A, Adrià Aliaga, que també debuta, en el seu cas en una convocatòria en partit de lliga amb el primer equip.

A la baixa de Morales per un esquinç s’uneixen les ja conegudes de Borja i Xavi Jiménez. També Melo, que continua sense tenir bones sensacions. Els 13 dies sense partit que vindran després de l’enfrontament amb l’Espanyol B vindran bé per anar recuperant lesionats. Aitor, també serà baixa al haver de complir sanció per l’expulsió a Oriola.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS