Un gol en el descompte evita la victòria a Girona

El Juvenil A va treure un punt de la seva visita a Girona després d’empatar a 3. Tots dos equips, lluny d’especular, van buscar la victòria des del principi. El partit va tenir de tot: ocasions, gols, alternatives, emoció i bon joc per ambdues parts.

Girona FC 3 – Juvenil A 3

El Sant Andreu va donar una bona imatge i va avisar amb un xut de Llatjós molt ben aturat per Adrià (13′). Però els locals van reaccionar i després d’una ocasió de Gumbau que va tocar el pal (17′), el Girona va trobar el camí del gol dues vegades. L’1-0 va ser una centrada de Joel culminada per Bigas i el 2-0 un xut de falta de Gumbau que va sorprendre el porter visitant. Els gironins havien aprofitat molt bé les seves ocasions per posar en el marcador un clar avantatge, malgrat la sensació en el terreny de joc era d’un partit obert i molt igualat, amb mèrits per a tots dos equips.

Abans del descans el andreuencs van tenir dues clares ocasions, en el tram final de la primera part, una de Fabià (40′) en un gran llançament que es va estavellar en el travesser,  i una altra de Victor (42′) que va tornar a evitar el meta Adrià en una altra gran aturada.

La segona part va tenir clar color visitant. No només en joc i domini, sinó també en gols. El Sant Andreu va marcar el 2-1 en un xut de Victor a l’escaire de la porteria del Girona. Era el minut 50, i els adreuencs tornaven a ficar-se de ple  al partit. Artigas, que havia saltat al terreny de joc feia escassos minuts, aprofitava una pilota solta a l’àrea local per empatar el partit (min.73) i donar més emoció, si cal, als minuts finals. Lluny de conformar-se amb l’empat, els visitants van seguir pressionant buscant segellar la remuntada, i així Jilmar aprofitava un centre de Víctor per situar el 2-3 en el marcador al minut 84.

Però l’equip no va tenir sort en aquesta part final del partit. Primerament va patir una molt rigorosa expulsió de Casanova, i quan el partit semblava consumir-se sense clares ocasions pel Girona, es va trobar amb el gol de l’empat. El Girona ho va intentar a la desesperada i va trobar el premi quan el temps afegit estava exhaurit gràcies a Lolo, que havia sortit poc abans. En l’última pilota penjada sobre l’àrea andreuenca, el jugador local va aprofitar el refús de la defensa, per des de la frontal enganxar un gran tret que va entrar com una exhalació en la porteria quatribarrada.

Una llàstima que el gran esforç realitzat per donar la volta a un partit molt complicat, al final s’hagi escapat en l’última jugada. Un punt en un camp molt complicat, davant un gran rival, però que donades les circumstàncies sap a poc després de tenir tan a prop la victòria. L’important és que l’equip ha tornat a demostrar que és capaç de competir amb els millors de la categoria, de tu a tu i sense arrugar-se. Aquest és el camí que tard o d’hora donarà els seus fruits.

GIRONA FC: Adrià, Varese (Pereira 85′), Bigas, Eloi, Guilana, Vivancos, Gumbau, Mamadou, Joel (Feliu, 79′), Marcel (Ivan, 66′) i Mesa (Lolo, 85′).

UE SANT ANDREU: Aliaga, Jarque, Xavi Vicente, Jilmar, Pol, Arthur, Fabià (Martí, 87′), Xavi Casanova, Llatjor (Rojas, 79′), Victor i A. Ruiz (Artigas, 69′).

Gols: 1-0 (29′) Bigas. 2-0 (33′) Gumbau. 2-1 (50′) Victor. 2-2 (73′) Artigas. 2-3 (84′) Jilmar. 3-3 (93′) Lolo.

Àrbitre: Josep Maria Quintana. T.G.: al local Gumbau i als visitants Jarque, Pol i Arturo. T.V.: a Casanova (90′) del Sant Andreu, per doble amonestació.

Camp: Uns 150 espectadors a Torres de Palau

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS