Uneix-te al nou grup d’animació del Gol Sud!

Un grup de seguidors s’està organitzant per donar suport a l’equip des del Gol Sud del Narcís Sala, afegint així color a aquesta part del camp els diumenges. Si esteu interessats en aquesta nova iniciativa no dubteu en posar-vos en contacte amb ells.

La nova graderia d’animació Golsud ha sorgit espontàniament d’un grup de seguidors joves que creuen que en aquesta zona del camp hi afegiria molt de soroll un grup de gent actiu amb el seu suport i els seus crits. Un grup que ajudaria molt l’equip quan està prop d’aquella porteria, i que s’ha decidit organitzar per entre tots portar-lo endavant.

Aquesa colla de seguidors s’està reunint al Facebook, al compte Uesa Golsud, i ja són una quinzena de persones decidides a dur-ho a terme, de manera que si hi esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb ells a aquest compte.

http://www.facebook.com/uesa.golsud

El grup, format per gent que segur que teniu vista per aquella zona, pretén passar-s’ho bé i divertir-se tot ajudant els jugadors amb els seus crits d’ànim. Vol ser un grup molt obert amb l’única intenció de gaudir del Sant Andreu sense cap connotació política.

Gran iniciativa a la que desitgem molta sort, ja que segur que afegirà força als jugadors a l’hora d’atacar o defensar aquella porteria.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS