Xapi Arnau i Jorge, baixes per sanció

Tots dos van veure la cinquena groga contra el Nàstic i compliran sanció demà davant el Badalona. John i Borja, lesionats, completen una llista de baixes de la que en surt Dídac, ja amb l’alta mèdica i novetat en la convocatòria.

El Badalona no ha tingut un bon inici de temporada, sobretot a casa on no hi guanya des del mes d’agost, en la primera jornada. Aquesta mala trajectòria a l’Avinguda de Navarra ha portat els d’Albert Càmara a rondar la part de baix de la classificació.

Les dues darrers victòries fora de casa, contra Yeclano i Reus, col·loquen els escapolats en la tretzena posició amb disset punts. Demà buscaran retrobar-se amb la victòria a casa tres mesos després. Un camp on el Sant Andreu ha sumat en les seves tres darreres visites, amb dos empats i una victòria.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS