Bon empat del Juvenil A a Tarragona

Els andreuencs sumen un nou punt en la seva visita al camp del Nastic de Tarragona després d’empatar a un gol. Els quadribarrats van estar prop d’aconseguir la victòria, però un gol del grana Millian en el minut 84 va evitar que els tres punts volessin a Sant Andreu.

Els quatribarrats van signar un bon primer període, i van aconseguir avançar-se en el marcador després d’una preciosa jugada col·lectiva que va finalitzar Arthur amb una perfecta rematada de cap en el minut 10 de partit. Durant la primera meitat els visitants es van plantar molt bé en el terreny de joc i malgrat els intents dels tarraconins no van sofrir gaire situacions de perill.

En la represa els locals van ficar una marxa més al mateix temps que els andreuencs començaven a poc a poc a recular,  defensant l’avantatge i buscant una contra per intentar tancar el partit. Els últims minuts van ser de molta pressió per part del Nastic, que finalment va veure premiat el seu esforç amb el gol de l’empat molt a prop ja del final.

En definitiva, un just repartiment de punts amb un temps per a cada equip. L’equip torna a sumar fora de casa i contínua amb la seva dinàmica ascendent. A poc a poc es va allunyant de la zona perillosa i els llocs de descens al final d’aquesta primera volta queden ja a 6 punts.

Camp: Municipal de La Pobla de Mafumet. Uns 200 espectadors

Gimnàstic Tarragona: Cobos, Óscar, Rodri, Pau, Alex (Ramón, min. 67), Vadillo (Gómez, min. 75), Gesti, Gabriel, Iván, Oribe i Geri (Millán, min. 67).

UE Sant Andreu: August, Jarque, Xavi Vicente (Martí, min.73), Jilmar (Rojas, min. 82), Pol, Sergio (Josevi, min. 57), Fabià (Canut, min. 76), Casanova, Adri , Arhtur i Víctor.

Gols: 0-1, Arthur (min. 10); 1-1, Millán (min. 84).

Àrbitre: Castaño Coso. Va amonestar a Xavi Vicente, Sergio González i Martí.

Més en

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin22 de gener de 2020

Daniel Cardozo, nou partner de la UE Sant Andreu

Premsa21 de gener de 2020

Derrotes del Femení A i Femení B

Premsa20 de gener de 2020

Els darrers minuts passen factura (2-0)

Premsa20 de gener de 2020