Col•labora amb La Marató entrant al partit contra el Mallorca B per només 5€

Enguany el club col•labora amb La Marató de TV3 destinada a lluitar contra el càncer. S’hi destinarà la recaptació íntegra del partit, amb entrades a 5 eur per facilitar el màxim d’afluència de públic. Els jugadors volen aprofitar-ho per dedicar el partit al vicepresident Roca.

El dia del partit contra el Mallorca, que forma part dels actes de la Marató, el diumenge 16 de Desembre, s’instal•laran urnes a l’entrada del camp i a banda de l’import de les entrades tothom podrà fer el donatiu que desitgi, i les entrades de general tindran un preu reduït de 5 euros de tal manera que per aquest preu mòdic, destinat integrament a la Marató, es podrà veure el partit contra un dels filials de la categoria.

Els preus de Tribuna seran de 15 eur i aniran igualment destinats integrament a aquesta Marató. Així, tota la recaptació d’aquest diumenge 16 de Desembre contra el Mallorca es destinarà integrament a la lluita contra el càncer.

A banda, diversos jugadors han expressat a les xarxes socials i al club, la seva intenció de dedicar el partit a la memòria del vicepresident, amb el que tenien molt bona relació i els acompanyava a molts desplaçaments, pel que des del club volem convidar tanta gent com sigui possible a unir-se a aquest dia solidari i de record d’en Josep Maria Solé i Roca.

S’ha creat un esdeveniment a facebook i s’ha informat a les xarxes socials d’aquesta iniciativa dels jugadors que esperem que serveixi a tots els que apreciaven en Roca per donar-li un sentit homenatge.

http://www.facebook.com/events/143821335766617/?ref=ts&fref=ts

Us hi esperem a tots.

Més en

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018