Col•labora amb La Marató entrant al partit contra el Mallorca B per només 5€

Enguany el club col•labora amb La Marató de TV3 destinada a lluitar contra el càncer. S’hi destinarà la recaptació íntegra del partit, amb entrades a 5 eur per facilitar el màxim d’afluència de públic. Els jugadors volen aprofitar-ho per dedicar el partit al vicepresident Roca.

El dia del partit contra el Mallorca, que forma part dels actes de la Marató, el diumenge 16 de Desembre, s’instal•laran urnes a l’entrada del camp i a banda de l’import de les entrades tothom podrà fer el donatiu que desitgi, i les entrades de general tindran un preu reduït de 5 euros de tal manera que per aquest preu mòdic, destinat integrament a la Marató, es podrà veure el partit contra un dels filials de la categoria.

Els preus de Tribuna seran de 15 eur i aniran igualment destinats integrament a aquesta Marató. Així, tota la recaptació d’aquest diumenge 16 de Desembre contra el Mallorca es destinarà integrament a la lluita contra el càncer.

A banda, diversos jugadors han expressat a les xarxes socials i al club, la seva intenció de dedicar el partit a la memòria del vicepresident, amb el que tenien molt bona relació i els acompanyava a molts desplaçaments, pel que des del club volem convidar tanta gent com sigui possible a unir-se a aquest dia solidari i de record d’en Josep Maria Solé i Roca.

S’ha creat un esdeveniment a facebook i s’ha informat a les xarxes socials d’aquesta iniciativa dels jugadors que esperem que serveixi a tots els que apreciaven en Roca per donar-li un sentit homenatge.

http://www.facebook.com/events/143821335766617/?ref=ts&fref=ts

Us hi esperem a tots.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS