David Prats estarà sis mesos de baixa

El davanter andreuenc té un trencament dels lligaments encreuats del genoll dret a més d’una fisura al menisc. La lesió l’obligarà a passar pel quiròfan a principis del mes de gener i haurà de dedicar tota la resta de la temporada a fer recuperació.

La mala sort amb les lesions continua i aquest matí s’ha confirmat que la de David Prats és de gravetat. El davanter es va haver de retirar abans del descans del partit contra el Mallorca B amb problemes al genoll dret. Les proves mèdiques a les que s’ha sotmès revelen el trencament dels lligaments encreuats del genoll dret i una fisura al menisc del mateix genoll. El doctor Cugat l’operarà un cop passin les festes, a principis de gener.

Aquesta temporada Prats ha disputat 1.516 minuts en lliga repartits en 18 partits, tots ells com a titular, i ha marcat dos gols, contra Llagostera i Badalona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS