Dol per la mort de Josep Maria Solé Roca, vicepresident del club

La U.E. Sant Andreu vol mostrar tot el seu condol per la pèrdua del vicepresident de l’entitat, víctima d’un infart aquest dilluns a la tarda als 62 anys. El club vol fer arribar el seu suport a la família d’en Josep Maria, que ahir mateix acompanyava el primer equip a Binissalem.

Josep Maria Solé Roca era vicepresident de l’àrea social del club i directiu responsable del futbol base del Sant Andreu. Un home molt conegut i respectat al poble, president de l’Eix Comercial i propietari del Restaurant Can Roca, on se serveixen dels millors esmorzars de forquilla de Barcelona.

El club lamenta la seva gran pèrdua i trasllada les seves mostres de dol a tota la seva gent en aquests moments difícils.

La sala de vetlles s’instal·larà demà a partir de les 11.00 del matí a la Sala 17 del Tanatori de la Ronda de Dalt i la cerimònia tindrà lloc a les 16.30 de la tarda, a l’Oratori del Mediterrani del mateix Tanatori.

Descansi en pau.

Més en

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019