Dues altes mèdiques per tancar l’any

Dídac i John ja han pogut tornar a entrenar amb l’equip amb normalitat i deixen enrere les seves lesions. El proper en fer-ho, aquest mateix dimecres, serà Borja. Llavors només Xapi Arnau i David Prats seran baixa en la plantilla.

Després d’aprofitar les festes nadalenques, les bones notícies arriben al Narcís Sala en la parcel·la esportiva. La infermeria es buida amb les altes de Dídac i John, que tornen a entrenar amb l’equip quatre i set setmanes després, respectivament.

A més, el primer entrenament del 2013, dimecres dia 2 de gener, comptarà amb la novetat de Borja, que amb l’alta ja podrà completar tota la sessió amb els seus companys. La setmana vinent ja ho podrà fer també Xapi Arnau, que segueix treballant al marge.

L’altre lesionat que quedarà, David Prats, haurà de passar pel quiròfan per que li intervinguin el genoll dret, amb un trencament de lligaments encreuats i una fisura al menisc. En el seu cas no podrà tornar a jugar aquesta temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS