Edgar i Xapi Arnau s’uneixen a la llista de lesionats

Piti Belmonte només té catorze jugadors del primer equip disponibles per partit de demà (12.00h) a Binissalem. Edgar i Xapi Arnau, amb problemes als isquiotibials, seran baixa juntament amb Dídac, Josu, Éric, John i Borja. Víctor i Aliaga completen la convocatòria.

La de demà serà tot just la primera visita del Sant Andreu a la localitat mallorquina de Binissalem, on hi juga un equip gairebé centenari. El Binissalem va completar la temporada passada una actuació històrica, aconseguint l’ascens a la Segona Divisió B i proclamant-se campió de la Copa RFEF, competició en la que aquest any repeteix.

A la lliga l’equip balear no va començar malament, intercalant empats, victòries i només una derrota en les sis primeres jornades. A partir de llavors, la tendència és molt i molt negativa. Justament des de la jornada en que van descansar, acumulen vuit derrotes, cinc d’elles consecutives, i dues victòries en deu partits.

Actualment el Binissalem ocupa places de descens amb quinze punts, sent el tercer equip més golejat a un gol de València Mestalla i Yeclano, que líderen amb 25 gols aquesta estadística negativa.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS