Edgar, Josu i Éric tornen a la convocatòria

Tots tres han deixat enrere les seves lesions i tornen a una llista on hi ha tots els disponibles, setze. Són baixa per rebre el Mallorca B els lesionats Dídac, Xapi Arnau, John i Borja, i el sancionat David Cárdenas, que va veure la cinquena groga diumenge passat.

L’equip recupera tres lesionats per rebre demà a les 12.00h al Narcís Sala el filial mallorquinista. Un partit que, com s’ha vingut anunciant des de fa dies, tindrà la vessant solidària de col·laborar amb La Marató de TV3 en la seva lluïta contra el càncer. És per això que les entrades de general costaran només 5 euros.

A nivell esportiu el Sant Andreu intentarà fer bo l’empat de diumenge a Binissalem sumant els tres punts a casa. El Mallorca B arriba en llocs de descens amb 16 punts, després d’encadenar sis derrotes en els darrers dos mesos. Els illencs només han aconseguit una victòria fora de casa en el que va de lliga, precisament en el camp on van jugar els andreuencs la setmana passada, el del Binissalem.

A més, històricament els vermellons no han guanyat mai al Narcís Sala. De les seves cinc visites, tres han acabat amb victòria pel Sant Andreu i dues en empat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS