El CP Villarrobledo, rival als vuitens

El sorteig celebrat aquest matí a Las Rozas ha determinat que andreuencs i manxecs es creuin en una ronda de vuitens que es disputarà, inicialment, els dies 10 i 24 de gener. L’anada serà novament al Narcís Sala mentre que el partit de tornada es jugarà a Villarrobledo.

A l’equip li espera el desplaçament més llarg de la temporada en aquesta eliminatòria de vuitens de final a terres manxegues, 565 km. Tot i que el sorteig es feia per proximitat geogràfica, el cert és que fins a tres equips encara vius en la competició queden més a prop de Sant Andreu.

Abans de fer el sorteig s’han distribuit els setze equips classificats en quatre grups diferents per emparellar-los entre ells. Són els següents:

Grup 1: Rápido de Bouzas, Burgos CF, CD Laudio, Peña Sport FC
Grup 2: Real Zaragoza B, UE Sant Andreu, Atlético Saguntino, CP Villarrobledo
Grup 3: CF Fuenlabrada SAD, Villarrubia CF, CD Binissalem, CD Tenerife B
Grup 4: CD San Roque de Lepe, Loja CD, La Hoya Lorca CF, FC Cartagena SAD

Així doncs, les eliminatòries queden de la següents manera:

Peña Sport FC – CD Laudio
Burgos CF – Rápido de Bouzas
UE Sant Andreu – CP Villarrobledo
Atlético Saguntino – Real Zaragoza B
CD Tenerife B – CF Fuenlabrada SAD
Villarrubia CF – CD Binissalem
CD San Roque de Lepe – FC Cartagena SAD
La Hoya Lorca CF – Loja CD

Els equips que han sortit primer de cada emparellament, com és el cas del Sant Andreu, jugaran la tornada fora de casa. Un fet que es dóna per tercera vegada en aquesta competició en les tres eliminatòries que fins ara s’han definit pels andreuencs. Les dates previstes inicialment per la RFEF, el 10 i el 24 de gener, no són definitives. Si tots dos clubs es posen d’acord, els partits es podrien avançar a dimecres (9 i 23), com ja ha succeït en les anteriors rondes.

El rival

El CP Villarrobledo és l’actual campió del grup 18 de la Tercera Divisió. S’hi va proclamar la temporada passada i amb molta solvència, a sis jornades pel final de la lliga. Tot i això, l’equip troyano no va poder superar el play-off d’ascens i enguany segueix competint a 3a. Actualment ocupa la cinquena posició a la taula amb 28 punts en setze jornades disputades. El seu objectiu aquesta temporada és intentar repetir l’èxit de la campanya anterior.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS