El Femení torna al camí de la victòria davant el Lleida

Les noies es van imposar diumenge contra el Lleida per 2-0 en una setmana atapeïda amb 3 partits en 8 dies on dijous havien caigut amb el Lloret per 1-2 i el diumenge anterior amb el Girona per 4-3. Un resultat important per mantenir-se 8 punts per sobre del descens.

I és que la setmana ha sigut molt intensa pel Femení. Desprès de l’empat de fa quinze dies amb el Barça, afrontaven 8 dies amb partit intersetmanal que es va saldar amb dos desafortunats marcadors, tots dos després de remuntades rivals, 4-3 a camp del Girona, que remuntava un 1-3 i 1-2 davant un dels equips de la zona baixa, el Lloret, que remuntava el gol inicial de les andreuenques.

Les nostres encadenaven una ratxa de resultats poc positius, malgrat competir a tots els partits la sort semblava esquiva i si bé les darreres jornades es treia algun punt de molt mèrit davant un rival com el líder Barça, el balanç en punts les últimes jornades amb derrotes ajustades i remuntades dels rivals podien restar confiança a les nostres, tot i haver lluitat tots els partits fins l’últim segon.

L’equip necessitava reaccionar diumenge contra el Lleida, per tal de recuperar la confiança i tornar al camí de la victòria i mantenir el coixí respecte la zona de descens o descens compensat, que malgrat el bon inici de temporada es podria haver reduït en cas d’encaixar una nova derrota.

I l’equip va treure tot el seu esperit per sumar aquesta nova victòria que el retorna al camí de la tranquil·litat i els bons resultats. L’equip es va imposar per 2-0 en un partit molt treballat i es manté cinquè, i tant o més important, es manté 8 punts per sobre del descens directe i 6 per sobre d’un hipotètic descens compensat.

El partit de diumenge era clau per encarrilar l’objectiu de la temporada sense ensurts innecessaris, i un cop més les noies van donar la millor cara, i segueixen mostrant-se com un dels millors equips del club aquest curs, on estan mossegant a cada partit per tal d’aconseguir els punts.

Després del primer partit de la segona volta es mantenen en cinquena posició, però la classificació cada cop està més igualada i els rivals de la part baixa s’estan mostrant capaços de sumar davant tots els rivals, pel que s’entra en la part més difícil de la temporada on qualsevol rival serà perillós.

Això sí, les andreuenques també són un rival molt dur per qualsevol equip.

Foto: Marc Abad – esportfemeni.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS