El Juvenil A posa la directa

Nova victòria del Juvenil A de la UE Sant Andreu. Els quadribarrats van derrotar amb solvència al CF Gavà 4-1 i van confirmar el seu bon moment de joc i resultats sumant 10 dels últims 12 punts abans de l’aturada hivernal.

El partit davant el Gavà es presentava gairebé com a decisiu, malgrat encara queda molta lliga per davant. Però enfront d’un rival directe i veient els resultats de la jornada, era una gran ocasió per sumar 3 punts i allunyar-se de forma clara de la zona perillosa de la classificació. I no van fallar els nostres juvenils, que van superar la prova amb bona nota, golejant als del Baix Llobregat i posant terra entremig pel que fa als llocs de descens.

La bona posada en escena dels andreuencs va tenir una ràpida recompensa, i en tant sol 27 minuts els locals ja manaven per 2-0 en el marcador. Un gran gol de Víctor per l’escaire al minut 21, i un altre d’Artigas, superant amb una vaselina el porter visitant al 27, deixaven molt de cara el partit per als locals.

A la segona meitat el Sant Andreu va saber nedar i guardar la roba, cedint el domini del partit al Gavà per intentar sentenciar a la contra. Els de el Baix Llobregat tenien més la pilota, però els costava crear ocasions, i els quadribarrats, al contrari, mostraven molt perill en els seus acostaments a l’àrea visitant. Josevi va poder sentenciar als 55 minuts, però el seu gran tret va ser salvat entre el travesser i la mà miraculosa del meta Roger. Però poc després, en una nova contra local, Bernat era travat clarament dins de l’àrea i Adri Ruiz transformava el penal al minut 61.

Amb tot gairebé sentenciat, el Gavà va seguir intentat retallar distàncies, i ho va aconseguir al minut 81, quan el seu defensa Luca va pentinar una falta sobre la sortida d’Aliaga. No obstant això, el Sant Andreu va arrodonir la seva golejada amb un altre golàs al 87. Fabià va realitzar un control orientat a la banda esquerra i va clavar la pilota a l’escaire contrari amb una rosca impressionant.

Victòria contundent d’un Juvenil A fet que va vèncer i va convèncer. Els andreuencs marxen de vacances de la millor manera possible. La Divisió d’Honor Juvenil no tornarà fins al 13 de Gener. Llavors esperem tornar amb la mateixa dinàmica positiva i encarar amb confiança la visita al camp del Real Zaragoza.

Incidències: Al voltant de 300 espectadors al Narcís Sala. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria del Vicepresident Josep Maria Solé i Roca

UE Sant Andreu:
Aliaga, Jarque, Xavi Vicente, Jilmar, Pol (Martí, min. 65), Sergio (Rojas, min. 46), Josevi (Fabià, min. 58), Xavi Casanova, Adri Ruiz, Víctor Alonso i Artigas (Bernat, min. 67).

CF Gavà:
Roger, Aitor (Gallego, min. 76), Luca, Rubén, Llamas, Valero, Sergio (Segur, min. 46), Pol, Adrià Borrega, Fran i Peña (Biel, min. 78).

Gols: 1-0, Víctor (min. 21); 2-0, Artigas (min. 27); 3-0, Adrià Ruiz, de penal (min. 61); 3-1,Luca (min. 81) i 4-1, Fabià (min. 87).

Àrbitre: Sales Font. Va amonestar a Jilmar, Josevi, Casanova i Fabià pel Sant Andreu; i a Aitor, Luca, Llamas, Peña i Gallego pel Gavà.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS