El Juvenil A s’emporta 3 punts d’or de Menorca

Els quadribarrats encaraven una setmana important pel seu futur en la competició amb dos desplaçaments consecutius a Tarragona i Menorca, i l’equip ha sabut estar a l’alçada aconseguint sumar quatre dels sis punts possibles. Ahir van derrotar els illencs per 1 a 2.

Dos gols d’Adri Ruiz i Josevi en la primera meitat han donat la victòria als andreuencs en el seu important desplaçament a l’illa balear. La visita d’ahir era, si cal, encara més important que l’anterior a terres tarragonines, ja que s’enfrontava a un rival directe, al que en cas de victòria superaria en la classificació.

Els andreuencs, que van signar una molt bona primera meitat, no van desaprofitar l’ocasió i es van fer meritòriament amb els tres punts en joc. La posada en escena va veure a dos equips que pretenien tocar la pilota, però va ser el visitant el que va donar més sensació d’aplom, de més compacte sobre el terreny, davant un Menorca que deixava més espais i que tenia més dificultats per controlar el seu eix defensiu. El Sant Andreu per mitjà de Adri Ruiz va situar el 0-1 en el 16’, obligant així al Menorca a prendre la iniciativa. El mateix Ruiz va poder fer el 0-2 dos minuts després, però va creuar molt la pilota. El partit semblava estar completament controlat, però en una jugada aïllada, un centre-xut d’Ametller va acabar enverinant-se i sorprenent al meta August. Afortunadament els andreuencs van tenir una ràpida reacció i una espectacular volea de Josevi posava l’1-2 en el minut 37. Malgrat l’avantatge, la sensació era que amb una mica més d’encert es podia haver deixat el partit sentenciat.

Després del descans, a seguir remant. Perquè el Sant Andreu tenia l’avantatge i va ser capaç de saber tirar-se enrere o obrir-se per moments, encara que és cert que el Menorca va millorar prestacions i es va ficar la granota de treball perquè ho tenia tot en contra. La represa ens va oferir a un Menorca a la desesperada, amb molta lluita però amb poc encert i sense veritable perill. Mentre els visitants van tenir clares opcions per haver sentenciat a la contra.

Gran victòria i tres punts importantíssims per un Sant Andreu, que malgrat les baixes d’Aliaga i Víctor, convocats amb el primer equip, va saber estar a l’altura de les circumstàncies. Un triomf que haurà de ser reafirmat aquesta setmana contra un altre rival directe, el Gavà, en el Narcís Sala.

Camp: Estadi Mahonés-Maó

CD Menorca: Enric Barber, Manu Farrando, Sabater, Sergi Ametller (Tòful ), Domi, Biel, Luis Martínez (Fernández), Rubén Ametller (Izan Canet), Lluís Camps, Xiscu i Ali (Marc Urbina).

UE Sant Andreu: August, Martí, Xavi Vicente, Jilmar, Pol, Sergio (Rojas), Fabià (Jarque), Xavi Casanova, Adri Ruiz (Artigas), Arthur i Josevi (Bernat).

Gols: 0-1, minut 16 Ruiz, 1-1, minut 34 Rubén Ametller, 1-2, minut 37, Josevi.

Àrbitre: Bermúdez Balbín. Va mostrar targeta groga a Sabater del Menorca, i a August, Xavi Vicente, Arthur, Casanova i Artigas pel Sant Andreu. Va expulsar a l’entrenador visitant, José Alcaraz.

Fotos: menorca.info i ultimahora.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS