Exhibició del Promeses A durant el descans

Els més petits del futbol base van ser els primers en gaudir de l’experiència de sortir acompanyant el primer equip abans del partit i fer un partidet durant la mitja part. Una iniciativa que s’extendrà a la resta de partits de lliga a casa de la primera plantilla.

El públic del Narcís Sala va poder veure dissabte el primer capítol del que es convertirà en un habitual a partir d’ara en els partits a l’estadi. Els jugadors del Promeses A van entretenir tots els presents amb el seu partit d’exhibició mentre els grans reposaven forces als vestidors per afrontar la segona meitat.

Aquesta iniciativa serveix per apropar el futbol base, el primer equip i l’afició. I és que els petits, a banda de presenciar el partit en directe des de la graderia, van sortir al camp de la mà dels jugadors del primer equip, com es fa en partits de Champions League. Tot seguit es van poder fotografiar amb l’onze inicial que Piti Belmonte va alinear contra l’equip riberenc, per gaudir després del partit ben a prop de la gespa.

El colofó pel Promeses A va ser durant el descans. La megafonia de l’estadi els va presentar un a un i tot seguit van disputar entre ells un partit durant deu minuts, segurament davant el major nombre d’aficionats que fins ara els ha pogut veure en directe.

En les properes jornades més equips del futbol base tindran l’oportunitat de disfrutar d’aquesta experiència que el Promeses A s’ha encarregat d’inaugurar.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS