La U.E. Sant Andreu us desitja Bon Nadal, des de 1909

Tot i la crisi econòmica, les prediccions pessimistes i l’ofec al que es veuen sotmeses les entitats de servei, el nostre club sura gràcies a socis, pares, treballadors i col·laboradors que li donen suport. Els hi desitgem un Bon Nadal i un Feliç 2013!

I la voluntat del club és perviure a meteorits de tota mena, i resistir a l’extinció siguin quines siguin les pedres que trobi al camí. No serà feina fàcil mantenir l’activitat de 800 joves practicant esport, promoure la seva formació i el seu desenvolupament, seguir oferint oportunitats a joves futbolistes, i entreteniment, representació i implicació a tot un poble que ens envolta.

Els reptes són difícils. Els patrocinadors altruistes escassegen, cada cop més empreses es regeixen estrictament per la cerca del màxim benefici econòmic en detriment del retorn social, mentre pares, socis i aficionats que són l’ànima i el suport clau de la nostra entitat disposen de pocs recursos i molts ja fan un esforç molt gran per col·laborar amb el club.

Les institucions polítiques que podrien vetllar pel bé social i no girar-se d’esquenes a les entitats d’aquest caire addueixen ofec econòmic, però a la vegada els recursos que destinen a l’esport tenen en alguns casos un repartiment diguem-ne estrany, com els ingressos que perceben grans empreses de futbol o motor de mitjans públics, en comparació amb els clubs de base que veritablement promocionen l’esport.

Les institucions federatives es mantenen ancorades al passat i perpetuen formats de competició deficitaris i pèssimament gestionats, amb costos arbitrals, federatius i de desplaçaments desproporcionats, que premien la intervenció de personatges poc seriosos als clubs mentre penalitzen els clubs austers.

La conjuntura és doncs molt adversa, i les perspectives complicades, però estem convençuts que la voluntat de Sant Andreu és seguir mantenint el club viu almenys fins la propera predicció de col·lapse mundial.

Per tot això, en aquests dies de bones intencions i bones voluntats us volem animar a prendre les festes de Nadal amb un somriure i us desitgem de tot cor un molt bon Nadal i un molt feliç any nou, convençuts que no pot ser pitjor en l’econòmic que el darrer.

A la vegada volem agrair a totes les persones que segueixen fidels ajudant al club ara que és tan necessària la seva col·laboració. A tots els treballadors, jugadors i empleats que fan la seva feina amb una dedicació absoluta malgrat les dificultats econòmiques, als pares i socis que amb les seves quotes ens permeten sobreviure, a les empreses col·laboradores, als directius i col·laboradors que treballen altruistament pel club.

Als aficionats que ens segueixen puntualment, dir-los que qualsevol ajuda és bona i animar-los a col·laborar més estretament amb el club, fent-se socis o de la manera que creguin que poden ajudar.

Bon Nadal i Feliç Any Nou a tots.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS