Multitudinari comiat al Vicepresident Josep Maria Solé i Roca

L’oratori del Tanatori de la Ronda de Dalt es va quedar petit per acomiadar el vicepresident, i una gran representació del Poble de Sant Andreu i nombroses personalitats van assistir a l’acte. Les mostres de condol a la xarxa i als mitjans es multipliquen per una figura referent del nostre Poble.

Bona part dels assistents va haver de seguir la cerimònia de peu, en sobrepassar-se el nombre de cadires disponibles a la sala més gran del Tanatori de la Ronda de Dalt, mostra del gran impacte que ha tingut entre els veïns la desaparició del cuiner de la Fonda de Can Roca, el restaurant més reconegut del país pels seus esmorzars de forquilla i cuina casolana, president de l’Eix Comercial de Sant Andreu i Vicepresident de la nostra entitat.

Va ser massiva l’assistència dels veïns de Sant Andreu de Palomar, i es van poder reconèixer personalitats com l’ex-alcalde Hereu, el regidor del Districte Raimon Blasi, a banda d’altres autoritats municipals, actors com el seu amic Pep Munné, la plantilla i cos tècnic del club i la directiva encapçalada per un President Manuel Camino trasbalsat, només algunes de les cares que vam poder distingir entre la gentada.

L’emotiva cerimònia es va cloure amb l’ofrena dels jugadors d’una samarreta dedicada i amb l’himne de la nostra entitat, el Flames i Ginesta, i una última ovació dedicada a en Roca.

Les mostres de condol es succeeixen a la xarxa, estem rebent molts missatges al twitter i al facebook del club,

http://www.facebook.com/uesaoficial

També al facebook de la revista de l’Associació de Veïns, el Cap a Peus, els veïns estan deixant-hi nombrosos missatges de condol,  http://www.facebook.com/capapeus

Són molts els mitjans, esportius i culturals, que han publicat la trista notícia. Aquest cap de setmana abans del partit contra el Mallorca B, es guardarà un minut de silenci.

Els jugadors, amb els que viatjava sovint, el darrer cop aquest mateix cap de setmana a Mallorca, han expressat la intenció de dedicar-li el partit de diumenge, pel que volen fer una crida a l’afició perquè tots els que desitgin retre homenatge a en Roca assisteixin diumenge aprofitant que l’entrada costa tan sols 5 eur pels actes de la Marató.

Per això s’ha creat un esdeveniment a facebook convidant tothom a assistir al partit.

http://www.facebook.com/events/143821335766617/?ref=ts&fref=ts

Et trobarem a faltar, Roca.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS