Piti Belmonte: “Mantenir la porteria a zero et fa estar més a prop de la victòria”

Després de no encaixar gols en cinc de les darreres sis jornades, el tècnic andreuenc explicava que aquest era l’objectiu específic que s’havia marcat l’equip fa dos mesos. Una base sobre la qual després treballar ofensivament.

La victòria amb gol in extremis va deixar molt satisfet el vestidor andreuenc, que celebrava haver tingut de cara la sort que molts altres dies ha faltat. El mal estat de la gespa del Narcís Sala va confondre a la defensa balear, que no estava acostumada als estranys que pot fer la pilota al botar. El mateix Piti Belmonte reconeixia que l’acció en que la pilota entra dins la porteria va ser la més inversemblant del partit.

L’entrenador quadribarrat també va explicar la variant tàctica amb la que l’equip va sortir a la gespa, el 4-1-3-2, per acumular més jugadors per dins en lloc de jugar per les bandes. Una alternativa que a partir d’ara pot ser que es torni a repetir en algun partit.

A banda de repassar el partit contra el filial mallorquinista, el tècnic també va tractar d’altres temes com el del mercat d’hivern, on no espera que arribi ninguna incorporació. Qui si recuperarà després de vacances l’equip serà els lesionats Borja, Xapi i Dídac. Una mica abans, a mitjans d’aquesta setmana, ja es reincorporarà al grup John Neeskens.

Escolta la roda de premsa:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS