Record i dedicatòria pel vicepresident Solé Roca

L’equip va voler dedicar el gol i la victòria contra el Mallorca B al vicepresident del club que ens va deixar tristament la setmana passada. Un record especial i molt emotiu al que també s’hi va sumar l’afició que va assistir al Narcís Sala.

Quim Araujo anotava el gol de la victòria al límit, al minut 94, i començava a córrer cap a la banda per celebrar com es mereixia un gol que donava tres punts en l’últim suspir. No era casualitat cap on corria el mago i tota la resta de l’equip, cap a la tanca publicitària de Can Roca, restaurant propietat del vicepresident del club fins fa només uns dies. Va ser el gest que va voler tenir la plantilla per dedicar el triomf a qui només una setmana abans els acompanyava en el seu desplaçament a Mallorca.

Un cop finalitzat el partit els jugadors es van tornar a dirigir fins la mateixa zona del camp per fer-se una fotografia al costat de la tanca de Can Roca amb l’afició homenatjant també al darrere. Un altre gest que se sumava al minut de silenci que va tenir lloc abans del partit i als braçalets negres que van lluir els andreuencs en senyal de dol.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS