Remuntada èpica del Juvenil A

Els quadribarrats van recuperar els tres punts en els últims quinze minuts de partit i davant d’un rival directe, el CE Mataró. Aquesta victòria permet al Juvenil allunyar-se a cinc punts de la zona de descens. Víctor, Adri Ruiz i Fabià van ser els golejadors andreuencs.

UE Sant Andreu 3 – CE Mataró EF 2

Quan tot semblava perdut, amb 0-2 en el marcador i amb poc menys d’un quart d’hora per jugar, una espectacular reacció dels quatribarrats, plena de força i coratge, va acabar voltejant el resultat en el temps de descompte.

Malgrat que els primers 10 minuts de partit semblaven esperançadors, amb bones combinacions i ocasions per part dels andreuencs, va ser solament un miratge perquè sorprenentment l’equip va desaparèixer del terreny de joc i va ser clarament dominat pel Mataró durant la primera meitat. Els de el Maresme van aprofitar una de les seves ocasions durant aquest període per posar-se en avantatge per mitjà d’un llançament de falta transformada per Aleix en el minut 26.

En la represa els locals van reaccionar i van posar cèrcol a l’àrea rival. Quan més a prop semblava estar la igualada va arribar un gerro d’aigua freda en forma d’un nou gol visitant. Aquesta vegada va ser Llanes qui va aprofitar una altra jugada a pilota parada per posar el 0-2 en el minut 64.

Tot semblava perdut, però un gran gol de Víctor en el minut 76 obria noves esperances i tornava a ficar de ple a l’equip en el partit. La confirmació de la reacció va venir segellada per un altre golás, aquesta vegada de Adri Ruiz, que posava les taules en el marcador mancant 10 minuts per a la conclusió del partit. Quedava temps per al miracle.

No obstant això, va caldre esperar fins al temps de descompte, després d’un córner a favor dels visitants, un ràpid contraatac local portat per Víctor, qui assistia aFabià perquè d’un fort tret aconseguís el gol de la victòria i el deliri en les graderies i en el terreny de joc.

La lectura positiva, no hi ha dubte, és que l’equip segueix creixent i va tenir una gran resposta i un excel·lent poder de reacció davant les adversitats. Però no cal oblidar el pobre primer període realitzat. Cal treballar i estar més concentrat, en una categoria tan exigent com la Divisió d’Honor, per evitar esglais i problemes com el d’aquest últim partit.

Aquesta setmana hi haurà jornada doble, amb visites a Tarragona el Dijous i a Menorca el Diumenge.

UE SANT ANDREU: August, Martí (Xavi Vicente, 69′), Jarque, Jilmar, Pol, Arthur, Canut (Josevi, 60′), Casanova (Sergio, 71′), Bernat (Fabià, 45′), Víctor ALonso i Adrià Ruiz.

CE MATARÓ EF: Eric Ayala, Willy, Xescu, Aleix, Nieto, Pintor (Carlos Ruiz, 28′), Lianes (Mamadou, 62′), Leiton (Fran, 84′), Llanes, Ayub i David Ferran (Veraguas, 78′).

ÀRBITRE: Sr. Sánchez Rico. Targetes pels andreuencs Jarque, Arthur, Víctor i Sergio, i pels mataronins Aleix, Llanes i Mamadou.

GOLS: 26′ Aleix (0-1); 64′ Llanes (0-2); 76′ Víctor (1-2); 80′ Adrià Ruiz (2-2) i 94′ Fabià (3-2).

CAMP: Narcís Sala. Nit molt freda i uns 250 espectadors.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS