UD Logroñés 1 – UE Sant Andreu 2

El Sant Andreu ha aconseguit la classificació pels vuitens de final de la Copa RFEF després d’imposar-se al Logroñés a Las Gaunas. Els quadribarrats han començat perdent amb un gol al minut 3, però han aconseguit remuntar amb gols de Xavi i Quim Araujo.

Després d’imposar-se a l’equip blanc-i-vermell dimecres passat al Narcís Sala, avui els quadribarrats, tot i no necessitar guanyar per passar, han tornat a aconseguir el triomf. Hi havia molts condicionants en contra, fins i tot s’ha hagut de modificar l’alineació a última hora per molèsties de Xapi Arnau, però l’equip s’ha sabut mentalitzat per superar les dificultats i continuar d’aquesta manera amb l’aventura en aquesta competició.

I això que no podia haver començat pitjor el partit. Tot just al minut tres, en la primera arribada clara a porteria, els locals s’han avançat per mijtà de Quero. Un gol que feia creure el Logroñés en la possiblitat d’aconseguir la remuntada i que ha agafat per sorpresa els quadribarrats, que han trigat en reaccionar. Ho han fet arrel de l’empat, que arribava en una jugada aïllada. Xavi Jiménez recollia la pilota al centre de l’àrea, retallava i posava la pilota al segon pal amb l’exterior del peu.

L’empat ha posat les piles a l’equip, que tot i el domini local aguantava bé en defensa intentant ajuntar-se en un camp molt més gran que el Narcís Sala. El juvenil Bernat, que debutava avui amb el primer equip, ha hagut d’abadonar el terreny de joc amb molèsties a deu minuts del descans. En el seu lloc entrava Aitor.

La segona meitat ha començat de la millor manera, amb el Sant Andreu matant l’eliminatòria amb el segon gol fora de casa. Quim Araujo tallava una passada de la defensa amb l’esperó, la pilota se li elevava i sense deixar-la caure superava el porter Alberto per baix. Un cop molt dur pel Logroñés que veia com n’havia de fer quatre si volia superar ronda.

Tot i això els locals no s’han rendit i han obligat Morales a lluïr-se en un parell d’accions. Al 66′ el porter andreuenc salvava a rematada creuada de Barco, que ja havia marcat en el partit d’anada. Al 81′ novament Morales desviava, aquest cop a rematada de Víctor. El Sant Andreu es classificava per vuitens de final i a més ho feia de la millor manera, guanyant.

UD Logroñés 1

UE Sant Andreu 2

UD Logroñés: Narvajas, Jano, Iturralde (Rubén García 46′), Alejandro, Barrón, Iñaki (Arza 74′), Victor, Luis, Quero (Barco 64′), Rojas i Zubiri.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Cárdenas, Azparren, Arnau Tobella, Jorge Muñoz, Gómez, Xavi Jiménez (David Prats 62′), Bernat (Aitor 35′), Quim Araujo i Llobet (Cristian Riera 72′).

Gols: 1-0 Quero (3′), 1-1 Xavi Jiménez (27′), 1-2 Quim Araujo (53′).

Àrbirte: Acero Pradera, del col·legi de La Rioja. Ha mostrat la groga al local Rubén García i als visitants Arnau Tobella i Sergio Gómez.

Estadi: Las Gaunas. 180 espectadors.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS