Un desplaçament històricament propici per tancar l’any

El Sant Andreu acabarà el 2012 a l’Estadi Balear, un camp on sempre ha sumat. L’equip viatja sense les baixes per lesió de Prats, Dídac, Borja, John i Xapi Arnau. Cristian Riera no entra en la llista per decisió tècnica i el seu lloc l’ocupa Víctor Alonso.

De les vuit visites quadribarrades a la Via de Cintura, dues han acabat amb empat i sis amb victòria catalana. Uns registres impecables per un Sant Andreu que demà torna a Palma per jugar l’últim partit de l’any contra un Atlètic que no és el de la temporada passada i que es troba per sota dels andreuencs a la classificació.

Els blanc-i-blaus són onzens amb 24 punts, dos menys que l’equip de Piti Belmonte. Malgrat haver perdut homes importants, conserven jugadors com David Sánchez o Jesús Perera. Els illencs no estan en un dels seus millors moments de forma, doncs dels últims cinc partits només n’han pogut guanyar un.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS