Vacances fins el 29 de desembre

L’equip tornarà als entrenaments el proper dissabte per començar a preparar ja el partit contra el Levante B. La plantilla tindrà sis dies de festa per passar el Nadal en família i agafar forces per encarar la segona volta de la temporada. La jornada 21 es jugarà dissabte 5.

Espera un mes de gener carregat de partits, amb quatre compromisos de Lliga i dos de Copa Federació. Quatre d’aquests sis seran al Narcís Sala, i un cinquè també ben a prop, a camp del Prat. Aquesta aturada nadalenca vindrà bé doncs per carregar piles i afrontar l’exigent calendari que queda per davant.

Un cop la plantilla torni a la feina, dissabte 29, se seguirà el plànning habitual d’entrenaments, amb festa el dimarts dia 1. Així doncs l’equip entrenarà els dies 29, 30, 31, 2, 3 i 4, tots ells pel matí. Dissabte 5 a les 12.00h l’equip rebrà el filial del Levante, en partit avançat per no coincidir amb el dia de reis.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS