El dissabte 5 de gener(12h) es celebrarà un partit de lliga molt especial al Narcís Sala. Coincidint amb la vigília de Reis es disputarà un trofeu dedicat a en Josep Maria Solé i Roca, amb entrada gratuïta per nens i preu reduït pels pares, amb regals i un patge que recollirà les cartes dels petits.

El cap de setmana de reis el partit de lliga s’ha avançat a dissabte al matí per tal que tothom pugui assistir a la cavalcada i celebrar l’endemà el dia de reis en família. El club vol aprofitar aquest cap de setmana dedicat als nens per convidar tots els petits a l’estadi. Tots els nens fins a 15 anys tindran entrada gratuïta. Els acompanyants tindran un preu especial reduït, pel que podran veure el partit per 7 eur a General i 10 a Tribuna.

A banda, hi haurà un patge que recollirà les cartes dels més menuts i es sortejaran regals de material del club.

De cara a aquest partit de reis, a més, els dos equips es disputaran un nou Torneig de Reis, dedicat a en Josep Maria Solé i Roca, i el guanyador del partit de lliga rebrà el trofeu acreditatiu.

Us hi esperem a tots.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS