A la venda el CD d’història i estadística de la U.E. Sant Andreu

El proper 5 de gener durant el partit contra el Llevant B podreu adquirir el nou CD, ja disponible a les oficines. El club amb la col•laboració d’un important investigador d’història i estadística del futbol, ha creat un CD recopilatori de dades estadístiques de la història de la nostra entitat, per només 10 eur.

Aquest CD té dades de resultats, jugadors, palmarès, tot tipus d’informació de les diverses etapes del club, de la seva fundació a l’actualitat, i ha mirat de recopilar tota la informació coneguda del nostre club en format digital de tal manera que tots els interessats la puguin tenir reunida en aquest document.

Després de l’èxit que va tenir el llibre “UE Sant Andreu 1909-2009” ha sortit a la venda un CD amb totes les seves estadístiques actualitzades, classificacions, resultats, enfrontaments amb altres equips… A la pàgina d’entrada hi ha 15 finestres per on pots anar navegant i veient tota la història del nostre estimat club, el seu pas per segona, per tercera, el nostre camp, la nostra plantilla, el nostre palmarés, etc…

Si vols estar a l’última amb tota la informació del nostre club, compra el nou CD del Sant Andreu!

Us adjuntem algunes imatges de detall:

Més en

Gloriosa Unió Esportiva Sant Andreu (1-0)

Premsa18 d'octubre de 2018

A un pas d’Europa

Premsa16 d'octubre de 2018

El Sant Andreu, apercebut de sanció per llançament d’objectes

Premsa16 d'octubre de 2018

Josu Rodríguez: ‘El partit contra el Calahorra és la primera final de la temporada’

Premsa15 d'octubre de 2018