Acord pel fitxatge de Marc Mas

El segon màxim golejador de la Tercera Divisió, amb 12 gols, serà jugador andreuenc en les properes hores. Les negociacions amb el davanter i el seu club, el Figueres, han arribat a bon port i demà Mas signarà contracte i farà el primer entrenament amb els que no viatgen a Villarrobledo.

Marc Mas té 22 anys i aquesta temporada estava sent una de les sensacions de la Tercera. Les seves dotze dianes en lliga l’acrediten com un jugador de garanties per ocupar el lloc que ha deixat David Prats amb la seva lesió. Anteriorment el futbolista havia jugat a les categories inferiors de l’Espanyol, al Cassà, al Llagostera, en dues etapes, i al Badalona.

Aquesta tarda la UE Figueres li ha donat la baixa i només queda la seva signatura com a nou jugador quadribarrat, un tràmit que es farà demà al matí a les oficines del club.

Foto: ceeuropa.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS