Amb tres juvenils cap a Villarrobledo

Aliaga, Víctor i Artigas completen una llista de 16 convocats per afrontar la tornada dels vuitens de la Copa RFEF. No viatgen per decisió tècnica Morales, Melo i Azparren, ni per lesió Xavi Jiménez, Borja i David Prats. Tampoc ho fa Cristian a causa d’una grip.

Demà a les 20:15 l’equip buscarà certificar el passi als quarts de final de la Copa Federació, defensant l’avantatge de 5 a 1 aconseguit al partit d’anada avui fa dues setmanes. L’expedició sortirà en autocar de l’estadi a les 9:30 del matí, direcció a la província d’Albacete. Els no convocats pel partit faran una sessió d’entrenament matinal al Narcís Sala.

Aquest cap de setmana el Villarrobledo va superar el Marchamalo per 2 a 1 i es troba empatat a 38 punts amb l’equip que marca la zona de play-off del grup manxec de Tercera Divisió. Un resultat que els dóna confiança per afrontar aquesta tornada tot i el desavantatge de l’anada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS