Benjamí i Pre-Benjamí A al Torneig de Nadal Footballtech

El Benjamí A va quedar tercer, després de classificar-se a la fase de grups, perdent a semifinals contra el campió Sant Cugat i refent-se en el partit pel tercer i quart lloc contra l’Igualada. El Pre-Benjamí A va quedar cinquè de la seva categoria.

En el Torneig de Nadal Footballtech – CF Franqueses, celebrat a Les Franqueses del Vallès, el Banjamí va quedar segon del seu grup, havent d’enfrontar-se al campió de l’altre, el Sant Cugat, que va acabar mostrant-se com el millor equip del campionat, proclamant-se guanyador a la final, i eliminant els nostres en una disputada semifinal.

L’equip, lluny d’enfonsar-se, va saber reaccionar per acabar guanyant la final de consolació contra el CF Igualada, guanyant el trofeu que l’acreditava com tercer classificat.

Per la seva banda, el Pre-Benjamí A es va trobar amb un grup força complicat, el que li va impedir accedir a semifinals. En qualsevol cas, també va demostrar el seu bon nivell competitiu i va acabar imposant-se a La Llagosta en el partit pel cinquè lloc, amb un bon sabor de boca pels més petits.

El campionat va servir per fer una mica de pinya entre jugadors i familiars dels dos equips que van passar un molt bon cap de setmana al Vallès per acabar d’acomiadar l’any.

El balanç del torneig va ser doncs molt positiu i va ser un molt bon aprenentatge pel creixement dels petits i del grup.

Crònica i fotos: Antonio Torres

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS