Edgar: “No tinc pensat marxar”

A quatre dies de tancar-se el mercat d’hivern el màxim golejador andreuenc assegura estar tranquil i centrat en el Sant Andreu. Així ho va reconeixer ell mateix després del partit d’ahir contra el Reus, on va engreixar la seva xifra golejadora amb dues dianes més.

El davanter de Gavà ja n’acumula un total d’onze en els divuit partits de lliga que ha jugat. Tot i això, per ell “l’important és l’equip, el conjunt, a casa portem moltes jornades amb la porteria a zero i després les ocasions les tindrem, les marqui jo o un altre company.” Encara sobre el partit contra els del Baix Camp, Edgar valorava la primera part com a molt bona, si bé és cert que a la segona es va acusar el desgast físic del partit i el viatge a Villarrobledo, d’on l’expedició va arribar passades les set del matí de divendres.

L’equip viu el millor moment des que ara fa un any el punta va arribar al club. “Estem en una dinàmica boníssima i ho vivim d’una manera molt maca, tota la setmana contents i arribant al partit desitjant jugar.” En aquest sentit el davanter explica que la plantilla no es centra en el play-off, tot i que els hi faria molta il·lusió, com a tothom. “Vénen dos mesos molt complicats i a partir de llavors podrem parlar d’altres fites. A la Copa Federació tan de bo poguem anar el més lluny possible i a la Lliga, que és el més important, veurem on podem arribar.”

El proper rival serà el Villarreal B, “un partit molt complicat que afrontarem com tots els altres, amb ganes de guanyar.” Pel que fa a l’arribada de Marc Mas, el golejador creu que anirà molt bé a l’equip ja que “tot el que sigui sumar és benvingut i avui el Marc ha estat molt bé els minuts que ha jugat.” I és que Edgar creu que l’arribada de Mas i Boniquet es notarà, els minuts estaran més repartits i la plantilla no anirà tan carregada físicament.

A continuació pots escoltar les seves declaracions:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS