El Cadet A, equip revelació del I Campionat d’Espanya

Enguany es celebra el I Campionat d’Espanya Cadet – Copa Coca-Cola. La U.E. Sant Andreu del grup 4 de preferent està essent una de les sorpreses, essent líder del seu grup i optant a participar a la fase final. L’entrenador Rubén García  en parla en l’entrevista que us adjuntem.

El Cadet A del club avantatja en 2 punts l’Espanyol B i en 8 el tercer, el Bellvitge, en la seva lluita pel títol de lliga i per l’ascens a Divisió d’Honor, i de moment és en molt bon camí per retornar la temporada que ve a la màxima categoria, ja que té aquests 8 punts de marge.

Però enguany, amb el patrocini de Coca Cola, la Federació Espanyola ha organitzat per primer cop una fase estatal en categoria Cadet, per a la que es classificaran 18 campions autonòmics.

Aquests campions autonòmics sortiran d’una fase autonòmica amb campions dels diversos grups i divisions de cada autonomia, de manera que si el Cadet A acabés per davant de l’Espanyol B, podria participar en aquesta fase i mirar de seguir avançant cap al títol estatal.

Aquesta posició per davant dels cadets de primer any d’un gran del futbol català com l’Espanyol no està passant desapercebuda i el web del campionat promogut per Coca-Cola ho destaca en una interessant entrevista a l’entrenador Rubén García:

http://www.comunidadcopacocacola.es/ruben_garcia_mister_del_sant_andreu_podemos_ganarlo_todo-noticias_de_la_copa_coca_cola-ispyp-665920.htm

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS