El Femení cau a casa amb el Badalona

Les Badalonines es van emportar per 1-3 un duel directe que els permet empatar a punts amb les quadribarrades, encara que les nostres es mantenen cinquenes pel goal average general, i segueixen amb 7 punts de marge sobre el descens.

El partit va tenir intensitat des del primer moment, amb les andreuenques mirant de tenir el control del partit i dominar la pilota, mentre les badalonines buscaven la velocitat de les seves davanteres amb pilotes a l’esquena de les defenses rivals, cercant sortir a la contra.

Tot i el domini quadribarrat, les visitants es defensaven amb ordre i desactivaven la pressió local, sense ocasions clares per avançar-se al marcador. Tan sols algun xut llunyà de l’ex badalonina Roko creava dificultats a la porteria visitant, mentre les escapolades tan sols arribaven a pilota aturada i amb jugades d’estratègia. D’aquesta manera acabarien els primers 45 minuts, amb molta lluita i amb les defenses imposant-se als atacs.

A la segona part, el Sant Andreu es veia obligat a avançar les línies per mirar d’endur-se el partit, i les badalonines podien replicar amb un joc directe de passades llargues per buscar l’esquena d’una defensa andreuenca avançada, el que els permetia trencar la pressió quadribarrada.

La millor ocasió va ser visitant, a la sortida d’un córner, i a mida que els minuts avançaven el partit es va anar tornant més boig i perillós per les nostres.

Una errada en la sortida de la pilota quadribarrada va acabar amb el gol de Rosita i va suposar un cop molt dur pel Femení A que es trobava amb pocs minuts per mirar de remuntar el partit.

Una nova pilota aturada va suposar el 0-2 en un córner rematat per Chivi i un gol a la contra de Peke suposava el 0-3 i la sentència, tan sols Laura amb un xut potent va poder marcar el gol de l’honor en un partit amb massa càstig andreuenc, però amb victòria justa per les badalonines, que pressionen les nostres en la lluita pel cinquè lloc.

Amb tot, l’equip segueix amb 7 punts de marge respecte el descens, amb bona situació per aconseguir l’objectiu, disposat a sobreposar-se de l’ensopegada a la propera jornada.

Fitxa tècnica:

UE. Sant Andreu (1): Silvia, Laia, Petit, Kaky, Sandra Anglada (Sil), Visa, Sara (Laura), Cabrera (Anna Lopez), Roco, Vila (Ro) i Mar.

CF Badalona (3): Sandra, Carla, Yosse, Alba, Bea, Chivi, Mar, Enola (Rosa), Kayu, Peke i Mara (Alba Guerrero).

Gols:

0 – 1: Rosa (min 65)

0 – 2: Chivi (min 80)

0 – 3: Peke (min 85)

1 – 3: Laura (min 90)

Foto: esportfemeni.cat – Nerea Giménez.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS