El Femení empata a casa amb el Prainsa Zaragoza

El Femení no va poder passar de l’empat 1-1 davant les aragoneses en un altre bon partit on va poder guanyar. Amb tot, les noies segueixen cinquenes amb vuit punts de marge respecte la zona de descens.

Partit corresponent a la jornada 16 ª, on el Prainsa Saragossa B es va enfrontar al Sant Andreu a la tarda de diumenge davant uns 150 espectadors a la grada de l’Estadi Narcís Sala.

Els primers minuts de l’encontre van ser per les quadribarrades, que com ve essent habitual van sortir amb molta força i van obligar ja a lluir-se a la portera visitant al minut 2, davant l’andreuenca Cristina evitant l’1-0.

El Prainsa no sortia amb fluïdesa i es mantenia el domini clar del Sant Andreu que s’aproximava a la porteria aragonesa malgrat no poder acabar de materialitzar cap ocasió.
Després dels primers vint minuts de partit, on el Prainsa va estar completament tancat a la seva àrea, es van espolsar una mica el domini i en la primera arribada a l’àrea local, al minut 28, un llançament de falta al límit de l’àrea amb la pilota molt ràpida a causa de la pluja, que la portera Mimi no va poder rebutjar tot i arribar a tocar l’esfèrica, feia pujar el 0-1 al marcador.

Massa càstig pel que s’havia vist, i l’equip obligat a remar contra corrent. El Sant Andreu no es va intimidar, però, i va continuar amb el domini, amb una altra gran ocasió al minut 34 que va sortir desviada, però el Prainsa amb el marcador a favor podia sortir al contracop i al minut 43 va fer lluir la portera Mimi que va salvar un 0-2 que hauria estat completament desproporcionat pel que s’havia vist.

La segona part, va ser un calc de la primera, el Sant Andreu disposat a capgirar el marcador, amb una altra gran ocasió al minut 1 de la represa que per poc Mar no va convertir.

Amb el pas dels minuts, però el partit es va convertir en un anar i venir constant, amb les quadribarrades empenyent per remuntar però deixant espais que el Prainsa podia utilitzar per rematar el partit amb un Sant Andreu bolcat, i en una d’aquestes accions la sort es va aliar amb les quadribarrades que van veure com les visitants enviaven per dos cops la pilota als pals al minut 62.

Les andreuenques també van tenir mala sort al minut 67 quan una vaselina que podia suposar l’empat va marxar fora per poc.
I una nova contra va provocar un u contra u davant Mimi, però Kaky va arribar a temps per recuperar i desviar la jugada a córner.

El partit estava molt complicat per les nostres, amb pocs minuts, i tot de cara a les aragoneses per sentenciar al contracop, però aleshores una jugada de Cristina al límit de l’àrea va ser castigada per una mà clara com penal. Mar va transformar la pena màxima tot i l’estirada de la portera visitant, empatant el partit.

El Sant Andreu no s’aconformava amb l’empat, i seguia bolcat en atac, el que va provocar que la darrera fase del partit fos d’un ritme trepidant amb el Prainsa creant molt perill a les contres, amb un nou travesser el minut 81 i un u contra u d’Adri al final del partit on la portera visitant va salvar les seves amb una gran acció.

El Femení va portar la iniciativa, i si a la primera s’hagués avançat s’hauria pogut endur el partit, però vist que va tocar remar en contra i que les aragoneses eren perilloses al contracop, el punt va ser just i serveix per mantenir 8 d’avantatge sobre el descens, i seguir cinquenes.

Fitxa tècnica:

UE Sant Andreu: Mimi, Laia, Petit (Cynthia, min.64), Kaky, Carla Tomàs, Anna López, Mar, Sara Nassim (Vila, min. 76), Adri, Silvia Osta, Cristina.

CD Transportes Alcaine: Patricia, Marta Reyes, Ainhoa, Azahara, Andrea, Marta Cardona (Barby, min.56), Claudia Cebollada (Iris, min.63), Lena, Paola Cebollada (Carolina, min.76), Lucía Fuertes, Ester (María, min.60).

Gols

0-1 Marta Reyes (min.29)
1-1 Mar García (min.76)

Foto: prainsazaragoza.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS