El Juvenil A empata a casa contra el San Francisco

Els andreuencs no van poder passar de l’empat a 2 gols davant els mallorquins, després de remuntar dues vegades un marcador advers i reclamar dues jugades polèmiques que els haurien pogut donar la victòria. Malgrat tot, l’equip segueix sumant.

Una primera meitat molt fluixa i plena d’imprecisions per part dels quadribarrats va posar el partit molt complicat. El San Francisco, ben posicionat i pressionant bé, va provocar molts errors a la defensa andreuenca.

Els locals no estaven còmodes i el seu joc mancava de la fluïdesa necessària per arribar amb perill a l’àrea rival. Així, no van trigar molt els balears a avançar-se en el marcador. Ja en el minut 2 havien desaprofitat una ocasió molt clara, però als 16 minuts Chechu si que la va aprofitar després de varis rebutjos a la sortida d’un corner i va posar en avantatge al San Francisco.

I encara que Artigas va aconseguir igualar passada la mitja hora de partit, novament l’equip balear s’avançava, poc abans del descans, després d’una pilota penjada que el meta local August no va encertar a blocaren intentar agafar una pilota penjada sobre la seva àrea i que Martí va afusellar en la línia de gol.

La reacció andreuenca a la segona meitat va ser meritòria però insuficient, malgrat que es va aconseguir igualar el marcador. Aquests segons 45 minuts es van corregir molts dels errors de la primera meitat i els locals van ser clars dominadors del partit davant un San Francisco que va optar per replegar-se i defensar l’avantatge, però que ofensivament amb prou feines es va deixar veure.

Després del gol de l’empat, novament aconseguit per Artigas, la victòria va estar molt prop de quedar-se a casa. Però els quadribarrats no van tenir fortuna en dues polèmiques jugades que podrien haver consumat la remuntada. Un gol anul·lat a Fabià per un fora de joc que no va donar la sensació de ser-ho, i un penal no assenyalat sobre Artigas, quan encarava sol davant el porter visitant i va ser travat per darrere per un defensor, sense possibilitat alguna d’arribar a la pilota, però que l’àrbitre no va encertar a veure.

Ambdues jugades bé podrien haver canviat el marcador final, i encara que els andreuencs ho van seguir intentant no van poder aconseguir el gol de la victòria en una bona segona meitat dels locals, que no obstant això van acabar pagant els errors de la primera part.

UE Sant Andreu: August, Dowi, Xavi Vicente, Jilmar, Pol, Arthur (Rojas), Bernat (Fabià), Xavi Casanova (Josevi), Artigas, Víctor Alonso i Adri Ruíz.

CD San Francisco: Pedro, Dani Martí, Bibi, Martí Payeras, Xavi, Albert, Gabi, Chechu (Tomeu), Dani (Jose), Alex (Mauro) i Micki (Huertas).

Gols : 0-1: Chechu (min.16); 1-1: Artigas (min.35); 1-2: Martí Payeras (min. 41); 2-2: Artigas (min.67);

Àrbitre: F. Galán Baró

Targetes: Grogues a Arthur, Casanova, Marc Rojas i Dowi; Dani Martí, Xavi, Albert, Dani. Targeta Vermella a Huertas.

Incidències: Uns 100 espectadors al Narcís Sala. Tarda freda i pluja constant.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS