El Juvenil A perd a Saragossa

Els andreuencs no van poder amb el segon classificat del grup, només darrere el barça, i malgrat donar la cara van perdre per un clar 3-0. Tot i l’ensopegada, es mantenen desens, cinc punts per sobre del descens.

L’equip aragonès va sortir molt intens i aviat es va  fer amb el control del joc a base de bones combinacions, que el feien arribar a l’àrea quadribarrada amb relativa facilitat. Ja al minut 5, Pombo va sorprendre amb un gran xut a mitja alçada que malgrat l’estirada d’Aliaga no va poder aturar el porter. Era l’1-0 i el partit es posava molt aviat de cara pel conjunt local.

El Sant Andreu no es va enfonsar i amb molt bones maneres a la sortida de la pilota, va aconseguir frenar el joc saragossista arribant a tenir en determinats moments el control del joc, tot i que els avenços quadribarrats es veien aturats a l’últim sector del camp, i només arribava amb xuts llunyans sense gran perill.
Tampoc el Saragossa, tot i defensar amb seguretat, creava massa perill sobre el portal d’Aliaga, el perill era escàs ja que els blanquets es replegaven i el Sant Andreu no aconseguia trencar la seva defensa.

Quan la primera part agonitzava, va arribar la jugada del partit, una pilota llarga cap a la banda esquerra molt ben resolta per l’extrem aragonès i la seva centrada rematada per Álvaro Alcaine va deixar el partit molt complicat pels quadribarrats.
A la segona part, tònica semblant, control repartit del joc i poca profunditat, que evidentment afavoria el replegament del Zaragoza.
I encara al min. 55, arribaria el 3-0, una bona jugada acabada amb un xut que només pot refusar Aliaga i Sergio Gonzalez només va haver d’empènyer la pilota al fons de la xarxa.
Fins al final, el partit va resultar molt tranquil per un Zaragoza que amb aquest resultat s’enfilava fins a la segona posició del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil per darrere del FC Barcelona.

REAL ZARAGOZA; 3 – SANT ANDREU; 0

REAL ZARAGOZA : Oscar, Roy, Parera, Santigosa, Lasure, Sergio Gil, Domenech ( Luengo ), Belio, Alcaine ( Pardeza ), Pombo i Sergio Gonzalez

SANT ANDREU : Aliaga, Jarque, Xavi Vicente, Jilmar, Pol, Sergio, Josevi, Rojas, Adri, Arthur i Artigas

ARBITRE : Lixandru, assistit per Estela i Nuñez

GOLES : 1-0, min.. 5, Pombo; 2-0, min. 42, Alcaine; 3-0, min. 55, Sergio Gonzalez

Foto: Futbolenaragon.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS