El Peña Sport, proper rival a la Copa RFEF

El sorteig de quarts de final celebrat aquest migdia ha emparellat l’equip navarrès amb el Sant Andreu. El partit d’anada es tornarà a disputar novament al Narcís Sala, provisionalment el 7 de febrer, i la tornada a Tafalla, a l’estadi San Francisco, el 21 de febrer.

El Peña Sport és equip del grup 2 de Segona divisió B, on actualment ocupa la catorzena posició amb 23 punts després de 6 victòries, 5 empats i 10 derrotes en el campionat de lliga. A la Copa Federació les coses els hi han anat millor als de Tafalla, que han eliminat prèviament l’Atlético Valtierrano i el Laudio, tots dos de manera còmode.

Aquesta eliminatòria de quarts s’ha fixat amb les dates que posa per defecte la Federació Espanyola, els dijous 7 i 21 de febrer. Tot i això, aquestes no són definitives ja que si existeix acord entre clubs els partits es podrien avançar a dimecres 6 i 20 de febrer.

No serà el primer enfrontament entre navarresos i catalans, que ja es van veure les cares el 30 d’agost de l’any 2006. Va ser en la primera ronda de la Copa del Rei, disputada a camp del Peña Sport a partit únic, i on els locals van eliminar els quadribarrats derrotant-los per 2 a 1.

Els altres tres emparellaments de quarts de final designats aquest matí són:

Real Zaragoza B – Burgos CF
CD Binissalem – La Hoya Lorca CF
CD Tenerife B – FC Cartagena

Segons indica la RFEF el sorteig de la propera eliminatòria, així com el de l’ordre dels partits de la final, se celebrarà divendres 22 de febrer.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS