Gran empat del Juvenil A a camp de l’Espanyol

El Juvenil A va sumar un punt a casa del segon classificat empatant 0-0, en un partit molt treballat contra un dels grans de la lliga, i segueix en el bon camí per assolir la permanència, mantenint-se amb sis punts d’avantatge sobre la zona de descens

La UE Sant Andreu va empatar contra els periquitos amb un gran treball de tot l’equip sobre la gespa de Sant Adrià.

Els blanc-i-blaus van dominar territorialment però van gaudir de poques ocasions de perill, mentre els quadribarrats es van mostrar com un equip molt sòlid en defensa i no van posar les coses gens fàcils als rivals.
Amb el xiulet inicial els jugadors locals es van fer amb un major control de la pilota, amb un Sant Andreu esperant les seves oportunitats per sortir a la contra.

Tot i que aquesta primera part va ser de possessió clara local, els andreuencs sabien guardar l’àrea amb ordre defensiu i avortant les jugades d’atac de l’Espanyol que amb prou feines va tenir un parell d’ocasions, amb un xut des de la frontal i una internada a l’àrea que la defensa va desviar al darrer moment a córner.

A la represa, el guió del partit va ser similar, domini intens dels periquitos i els nostres replegats per sortir amb velocitat.

Aliaga es va haver de lluir en un remat de cap, i l’Espanyol enviava fora dues bones ocasions dins l’àrea. Els blanc-i-blaus miraven d’obrir el marcador, però l’entramat defensiu andreuenc es mantenia sòlid, amb poques opcions de sortir a la contra, però concedint poques oportunitats al rival.

El rellotge corria i el partit creixia en tensió, i l’equip sabia jugar amb els nervis del rival i administrar bé aquesta darrera fase del partit, concedint una sola rematada que no va reeixir per part dels locals.

Al final, gran punt per seguir mantenint la distància sobre el descens i per demostrar que l’equip pot competir contra qualsevol rival.

Fitxa tècnica:

Juvenil A: Jose, Pablo Mafeo, Aitor, Merino, Eric, Moi, Kike (Brian, min.60), Nacho, Killian, Albert, Víctor (Iván, min.51(Pau Belana min.76).

UE Sant Andreu: Aliaga, Dowi (Jarque, min.76), Xavi Vicente, Jilmar (Casanova, min.79), Pol, Sergio, Artigas, Arturo, Bernat (Javi Pérez, min.65), Ruiz, Josevi (Fabi, min.56).

Àrbitre: Àlex Muñoz Baquero. Groga a Eric (min.34), Dowi (min.36), Arturo (min.65), Sergio (min.72), Brian (min.82)

Incidències: Unes 400 persones a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Foto: sentimentperico.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS