Gran temporada del futbol femení andreuenc

Un cop superada l’aturada hivernal, els diversos equips del futbol femení quadribarrat estan completant un gran curs. El Femení A està lluint a Segona Divisió Estatal i equips com l’Infantil B o Aleví A estan al capdavant de les seves lligues.

El primer equip femení, desprès de patir fins l’última jornada la temporada passada, enguany porta tota la lliga entre les 5 primeres, essent cinquenes i mantenint 8 punts sobre el descens directe. El descens compensat d’un equip del grup de les andreuenques aquest curs sembla molt poc probable veient la classificació dels conjunts catalans i aragonesos de Primera Divisió Estatal.

A aquest bon paper del primer equip cal afegir-hi la bona cara del Femení B de Primera Divisió de Catalunya, que s’ha situat també cinquè de la seva lliga, amb molt bones prestacions. Però és que les més petites també llueixen. Amb tots els equips sense passar angúnies, l’Infantil B s’ha situat segon a tan sols un punt del líder de Segona Divisió, i aspiren a acompanyar l’Infantil A la temporada vinent a un altre grup de Primera Divisió.

I per rematar-ho, les més menudes, l’Aleví, suma tots els partits per victòries, i lògicament és líder destacat del seu grup, podent assolir el campionat de la seva lliga, i perquè no, podrien arribar a proclamar-se campiones de Catalunya de la seva edat.

A l’altre grup, s’hi troben empatats en el liderat dos durs rivals, els clàssics del futbol femení Espanyol i Sant Gabriel, i si es disputa una final les nostres podrien convertir-se en les millors de Catalunya de la seva edat. En qualsevol cas, una gran temporada del futbol femení que justifica l’aposta del club per l’esport de totes les edats i condicions.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS