I gran temporada del futbol base

Els diversos equips del futbol base andreuenc estan completant fins ara una gran lliga. El Juvenil A s’ha consolidat a Divisió d’Honor i diversos equips com Cadet A, Juvenil B, Aleví C, Benjamí G i Prebenjamí A i E són líders dels seus grups.

El Juvenil A és desè amb 5 punts de marge sobre el descens i la seva lluita està essent apassionant per mantenir la categoria, oferint autèntics partidassos i il•lusionant tot el club. Després d’un inici difícil, ha encadenat una bona sèrie de resultats que li ha permès agafar marge respecte la zona perillosa i sembla haver-se consolidat a una categoria tan dura i ser ja una garantia de competitivitat.

Però és que el segon juvenil, el B, és líder de Primera Divisió i lluita per ascendir a la Lliga Nacional Juvenil, de manera que el club podria passar a tenir 2 equips en Divisió d’Honor i Lliga Nacional quan la temporada passada tan sols en tenia un a Lliga Nacional.

El Cadet A és líder destacat del seu grup de preferent amb 5 punts respecte l’Espanyol B i 8 respecte l’equip que li podria treure la plaça d’ascens, la Unificació Bellvitge, i aspira a retornar a la Divisió D’Honor Cadet, a banda que si finalment aconseguís ser campió de grup podria entrar a la fase autonòmica del I Campionat d’Espanya Cadet, que enguany es celebra per primer cop.

Però és que a totes les categories hi ha equips destacats. L’Infantil E és segon del seu grup de Segona a 2 punts del líder, i l’Aleví C és lider de Segona i el Benjamí G líder del seu grup de Tercera.

En edat Prebenjamí, amb una categoria única, hi ha dos equips del club que aspiren a ser campions de grup i situar-se com dos dels millors equips de la seva edat del país, el Prebenjamí A i el Prebenjamí E.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS