Important victòria del Femení A a Cerdanyola

El primer equip femení es va imposar 0-3 en la seva visita a les vallesanes, i s’allunya ja a deu punts de la zona de descens, mantenint-se en la cinquena posició, decidides a fer una gran temporada.

Els primers minuts de partit van ser de domini de les locals, decidides a fer valer el factor camp, però el joc defensiu de les quadribarrades es va mostrar molt sòlid, el que els va permetre sortir bé a la contra amb força perill.

El partit era competit, i les quadribarrades no s’arronsaven i disputaven cada pilota, amb una lluita asfixiant que el Cerdanyola no aconseguia superar. I una passada a l’esquena de les de Cerdanyola va permetre el Sant Andreu avançar-se en el marcador quan s’havien disputat 30 minuts de partit, amb un bon gol de Cristina que va rematar una passada de la mort de Laia.

El Cerdanyola va acusar el cop i a partir d’aquí el Femení A va jugar més còmode, arribant amb més facilitat a la zona d’atac i sovintejant l’àrea rival, encara que les locals van tenir un parell d’ocasions per igualar el marcador.

La segona part es va iniciar de manera similar a la primera, amb les Vallesanes mirant d’empènyer de sortida per mirar de remuntar, però les andreuenques novament es defensaven amb solvència i sortien a la contra amb molt perill, i amb dos gols més de Petit a la sortida d’un córner, i Sara a la contra deixaven molt tocades les de Cerdanyola, que lluiten amb la pressió de la lluita per evitar el descens i no van tenir resposta a la contundència del Sant Andreu.

Fins al final, partit còmode per les nostres, que amb aquest marcador es consoliden a la part alta i posen molta distància per assegurar la permanència.

Foto: Cerdanyola.Info

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS