Ja disponibles les noves agendes 2013 de la U.E. Sant Andreu

Aquest 5 de gener coincidint amb la vigília de Reis, el club incorporarà un nou producte a l’oferta de material del club, unes agendes d’alta qualitat en vermell i negre i dues mides amb els motius de la nostra entitat.

L’agenda vermella és de mida butxaca i de molt fàcil transport, i es posarà a la venda per 15,5 eur, mentre la negra de mida oficina, una mica més gran, costa 11,5 eur.

Tot aquest material ja està disponible a les oficines del club, i es posarà a la venda aquest dissabte vigília de Reis de forma excepcional coincidint amb el partit contra el Llevant B, perquè tots els seguidors que desitgin regalar als seus familiars productes del seu club puguin fer les compres de última hora.

Aquests reis, regala Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS