Ja tens el teu regal? Vine al Partit de Reis!

Demà dissabte al Narcís Sala, vigília de Reis, contra el Llevant B(12h)! Amb samarretes oficials, bufandes, gorres, agendes i tot el material del club a la parada instal•lada a l’entrada, el 2013 petits i grans podran lluir les quatre barres dels nostres colors.

El material del club estarà demà accessible a tots aquells que necessiten un darrer detall per aquest dia de reis, pocs regals faran més goig que un nen petit vestint la samarreta quadribarrada, o més orgull per lluir un germà, pare o parella.
Tampoc faltaran els regals més útils, agendes pels grans, pilotes del club per jugar els petits, bufandes, clauers, gorres i pels més fidels, tota la història del club en CD.

No ho dubtis, un regal que sempre llueix, un regal quadribarrat.

I el primer Torneig de Reis, dedicat a en Josep Maria Solé i Roca, tindrà entrada gratuïta pels més petits, i reduïda per pares i acompanyants, 7 eur la General i 10 la Tribuna i a més hi haurà un patge que recollirà les cartes dels reis.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS