Marc Mas entra en la convocatòria per rebre el Reus

L’última incorporació andreuenca és un dels setze disponibles del primer equip que té Piti Belmonte de cara el partit de demà (12:00). Cárdenas i Rubén, sancionats, i Xavi Jiménez, Borja i Prats, lesionats, són baixa. Víctor torna a la llista en lliga.

L’equip intentarà seguir amb la bona dinàmica d’aquest any 2013, on s’han guanyat els tres partits disputats en lliga, contra un rival directe com el Reus que també està en bona ratxa. Els del Baix Camp van perdre la jornada passada a camp del Villarreal B, però venien de guanyar cinc partits en les darreres sis jornades, amb una escalada considerable a la classificació: vuitens amb 32 punts.

Els de Santi Castillejo són, defensivament, l’equip que més gols ha encaixat d’entre els primers onze classificats. En canvi, ofensivament, han anotat més gols que el líder, l’Olímpic, o el tercer classificat, l’Huracán. També són l’equip que menys empats suma i amb diferència, només 2 en 22 partits disputats.

Històricament, el Narcís Sala no és un camp que se’ls hi doni bé. De fet, les últimes cinc visites dels roig-i-negres han acabat amb victòries andreuenques. La darrera ocasió en que el Reus va guanyar a territori andreuenc va ser la temporada 98/99.

Piti Belmonte tindrà dues baixes per sanció i tres per lesió. Cárdenas va rebre un partit de sanció per l’expulsió de diumenge al Sagnier, mentre que a Rubén li’n van caure dos per la disputa amb el pratenc Kante, qui ha estat sancionat amb tres partits. Pel que fa als lesionats, ahir es va conèixer que Xavi Jiménez haurà d’estar una setmana més entrenant al marge per culpa d’una forta sobrecàrrega als isquiotibials. Borja continua recuperant-se del trencament al quàdriceps i en un parell de setmanes podria estar a punt.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS