Tots amb el Ramon Guillamon

El jugador del Cadet E està lluitant contra una malaltia i els seus companys d’equip li han volgut demostrar tot el seu suport amb una samarreta dedicada abans del partit d’aquest cap de setmana. Ànims Ramon!

Perquè hi ha coses molt més importants que la pilota, els companys del Ramon ho han tingut clar i han volgut donar-li aquest missatge d’empenta i força, abans del partit que el Cadet E jugava contra el Sant Ignasi aquesta jornada.

L’equip, entrenat per el Sebastià Matons i el delegat Lluís San José, així com tot el club, volem desitjar-li una ràpida millora i que aviat pugui gaudir del joc amb els seus amics. Sens dubte, esperem que el futbol del club el pugui seguir entretenint i divertint, i que les ganes de jugar l’ajudin a superar la malaltia ben aviat.

El Cadet E es troba actualment setè a la lliga. Està format per jugadors de primer i segon any que entrenen per ser millors esportistes mica en mica. Com a persones, es mereixen un 10 malgrat la seva joventut.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS