U.E. Sant Andreu 5 – C.P.Villarrobledo 1

L’equip va encarrilar el passi a quarts de la Copa Federación imposant-se clarament amb un Hat Trick de Josu, un gol de Quim Araújo i un d’Edgar de penal, davant d’un Villarrobledo que només va poder marcar en una jugada aïllada i va patir molt tot el partit.

L’equip andreuenc va dominar gairebé des del principi, després de quinze minuts de tempteig on els dos equips es van estudiar, el Sant Andreu va prendre la pilota i va començar a crear ocasions.

Els visitants havien tingut una bona arribada per l’esquerra que va obligar l’ahir titular Éric a desviar una centrada perillosa a l’àrea petita, però a partir d’aquí van arribar les ocasions quadribarrades, un xut de la frontal desviat de Jorge, un xut fluix de Xavi dins l’àrea gran, una centrada perillosa de Josu, una centrada a Edgar on el públic va reclamar una agafada i una bona internada de Josu on s’entretenia massa.

La banda de Josu va ser decisiva tot el partit, ja que ell mateix s’inventava una fantàstica autopassada entre dos rivals que el plantava sol davant del porter i definia molt bé pel pal curt.

Mitja hora de la primera de monòleg atacant andreuenc, amb uns visitants replegats per mirar de contratacar, però que perdien la pilota a la sortida per la bona disposició quadribarrada i que va acabar amb premi en forma de penal i groga pel central visitant en una acció de lluita amb Edgar dins l’àrea, on el davanter va rebre una mica de tot, agafada, una puntada a l’alçada del cap, i que el mateix Edgar va acabar transformant.

2-0 i descans tot seguit.

A la mitja part, Edgar va ser substituït pel mago, amb Piti mirant de dosificar els seus davanters davant la manca d’efectius.

I el mago va gaudir a la segona, lluny de baixar el nivell l’equip va seguir mantenint el to i sent l’únic dominador.

Al minut 17 el juvenil Víctor va entrar per Xavi Jiménez, que va retornar amb molt bon rendiment de la seva lesió, i amb un Villarrobledo obrint línies per mirar d’escurçar el marcador, els exteriors i els davanters, Neeskens, Quim, Víctor i Josu van crear multitud d’ocasions a l’espai per ampliar el marcador.

Víctor en va fallar un parell on podia haver estrenat el seu marcador particular, però va lluir donant bones passades interiors i amb combinacions que van fer gaudir el públic, amb Aitor i Jorge bellugant molt bé la pilota a mig camp, els laterals Xapi i Rubén pujant força i amb els centrals Dídac i Borja molt tranquils i segurs.

A la sortida d’un córner Jusu s’anticipava amb l’esquerra al primer pal clavant-la a la xarxa i fent el 3-0.
I Quim va estar en moltes jugades, fins que una altra bona incursió de Josu li permetia rematar ras dins l’àrea gran per fer el quart.

El Villarrobledo va avançar línies, i Cristian va tenir uns minuts substituint un Neeskens força aplaudit.

Els darrers minuts el Sant Andreu es defensava i el Villarrobledo forçava faltes per mirar de fer alguna cosa a pilota aturada, però les ocasions eren pels quadribarrats que a la contra perdonaven moltíssim.

En gairebé la única del partit, Espinosa rematava de cap una centrada a l’escaire, un gol que era molt premi pel que s’havia vist en els 90 min.

Però a l’últim segon, un contracop de Josu aixecava la pilota per sobre el porter fent un 5-1 més just, potser curt fins i tot, pel gran nombre d’ocasions dels catalans en comparació amb els manxecs.

En global però, un resultat prou just que deixa ben encarat el passi a quarts de Copa Federación, on el Saragossa B que va guanyar a domicili 2-6 s’insinua com possible rival en cas de confirmar tots dos equips els bons resultats de l’anada.

U.E. Sant Andreu: Eric, Xapi, Borja, Dídac, Rubén, Jorge, Aitor, Xavi(Víctor ’62), John Neeskens(Cristian ’74), Josu, Edgar(Quim ’45)
Banqueta: Quim, Morales, Cardenas, Víctor, Cristian

C.P. Villarrobledo: Alberto, Huete, Carlos Perez, Cubi, Alex Fernández, Jily, Cuesta(Isma ’56), Jose Mari, Javi Gómez(Espinosa ’74), Vílchez, Xabi Soria(Javi Jerez ’63)
Banqueta visitant: Moreno, Javi López, Isma, Javi Jerez, Espinosa

Gols: 1-0 Josu ’33, 2-0 Edgar(pen.) ’45, 3-0 Josu ’59, 4-0 Quim ’74, 4-1 Espinosa ’78, 5-1 Josu ‘93
Àrbitre: Oliva Bueno
Targeta groga per Edgar, Aitor, Neeskens, Víctor i pels visitants Javi Gómez i Alex Fernández.

Foto: C.P. Villarrobledo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS